Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Botoşaniul poate pierde un jucător important în pauza de iarnă. Ciobotariu: ”Are ofertă de a pleca”

VIDEO | Botoşaniul poate pierde un jucător important în pauza de iarnă. Ciobotariu: ”Are ofertă de a pleca”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a pierdut, în această seară, partida cu FCSB, penultima înaintea puzei de iarnă, cu scorul de 3-1, în tapa a XX-a a Ligii 1.

La finalul meciului, antrenorul botoşănenilor s-a declarat mulţumit de jocul echipei cu toate că rezultatul nu a fost cel scontat.

”Nu sunt mulţumi de rezultat, dar de joc sunt mulţumit pentru că echipa şi-a dorit, a arătat determinare şi cred că am avut o posesie mai bună ca a FCSB în partea secundă şi cred că puteam scoate mai mult dacă eram mai atenţi”, a spus Liviu Ciobotariu la finalul partidei.

Echipele sunt nevoite să se antreneze pe terenuri acoperite de zăpadă, iar acest lucru se revarsă asupra evoluţiilor din meciurile oficiale, acuză Ciobotariu: ”E dificil pentru că terenuluri sunt cu zăpadă şi nu putem să ne antrenăm pe gazon normal, dar trebuie să ne adaptăm. Aşteptăm să jucăm şi ultima partida şi vedem ce va fi.

După meciul cu Călăraşi ne vom aşeza la masă pentru că trebuie să completez echipa. Mai avem nevoie de 3-4 jucători pentru a acoperi unele posturi”.

Un atacant al Botoşaniului pregătit să plece în pauza iarnă

”Am înţeles că Fabrini are ofertă de a pleca. Dacă e ok pentru club o să încercăm să aducem un jucător pe acel post”, a mai spus Ciobotariu.

Afla mai multe despre: fc botosaniliga 1liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare