Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bucuria campionilor! Imagini spectaculoase din vestiarul ”câinilor”, după victoria cu Wisla Plock: ”Cineeee suuuntem?!!”

VIDEO Bucuria campionilor! Imagini spectaculoase din vestiarul ”câinilor”, după victoria cu Wisla Plock: ”Cineeee suuuntem?!!”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 29-20 (13-10), formaţia poloneză Wisla Plock, în cea de-a şasea etapă din Grupa D a Ligii Campionilor. Partida a fost transmisă în direct de Telekom Sport şi acoperită integral de emisiunea Zoom Sport, moderată de Geanina Iacob.

Cei mai buni marcatori au fost Kamel Alouini şi Ante Kaduz, cu câte şase goluri, pentru Dinamo, respectiv Ziga Mlakar, cu cinci goluri.

În primele partide, Dinamo a obţinut rezultatele: 28-28 cu Kadetten, 28-25 cu IFK, 35-28 cu GOG, 30-20 cu Chekhovskie Medvedi şi 26-26, în Polonia, cu Wisla.

Dinamo conduce în clasamentul grupei, cu 10 puncte, urmată de GOG - 8 puncte (un meci mai puţin), de Wisla Plock - 5 puncte, de Kadetten - 4 puncte (un meci mai puţin), de IFK - 3 puncte (un meci mai puţin) şi Chekhovskie Medvedi, niciun punct (un meci mai puţin).

La final, ”câinii” s-au dezlănţuit în vestiar. Alireza Mousavi, unul dintre cei mai iubiţi handbalişti de la Dinamo a postat imagini de la bucuria băieţilor lui Constantin Ştefan. Imagini spectaculoase, mai jos:

Afla mai multe despre: dinamohandbalmousavi 

viewscnt
Articole similare