Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Buffon, primit ca un erou de fanii lui PSG: ”Sunt foarte fericit să fiu aici!”

VIDEO | Buffon, primit ca un erou de fanii lui PSG: ”Sunt foarte fericit să fiu aici!”

PSG

Comentarii

Gianluigi Buffon a fost primit cu mare entuziasm la PSG, deşi în ianuarie va împlini 41 de ani. Fostul internaţional italian spune însă că are în continuare o condiţie fizică excelentă.

La 40 de ani, când mulţi se gândeau că se va retrage, Buffon a lăsat-o pe Juventus şi a semnat cu PSG. Portarul italian a fost luni prezentat oficial, iar pe drumul către stadion a fost însoţit de ultraşii lui PSG, care au făcut o atmosferă senzaţională. Nasser Al-Khelaifi, preşedintele campioanei Franţei, este convins că a făcut o alegere excelentă:

”Am o mare plăcere să-l vi-l prezint pe marele Gianluigi Buffon, un mare portar şi un mare lider, pe teren şi în afara lui. Gigi a ales PSG pentru că vrea să câştige noi trofee. A început o nouă poveste frumoasă”, a declarat Al-Khelaifi.

La rândul său, Gianluigi Buffon spune că se simte în continuare foarte motivat şi este gata să se bată pentru noi trofee. Portarul în vârstă de 40 de ani spune că se va bate pentru postul de titular:



”Sunt foarte fericit să fiu aici, cu voi. Sunt extrem de încântat de această nouă aventură. Este o energie aparte aici [...] Liga Campionilor nu este o obsesie, am acceptat oferta pentru că m-am gândit că aşa o să progresez ca jucător şi ca om. Ar fi o nebunie să-mi impun un singur obiectiv la începutul sezonului. Mereu am fost numărul 1: la Parma, Juventus şi Italia. Niciodată nu mi s-a spus că o să fiu titular. Întotdeauna mi-am câştigat acest drept - ăsta este sportul. Da, am 40 de ani, dar sunt într-o foarte bună condiţie fizică şi mentală”, a spus Buffon.

 

Afla mai multe despre: psggianluigi buffonjuventus 

viewscnt
Articole similare