Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO BUNDESLIGA Rezumatele zilei sunt AICI: 16 goluri marcate în 4 meciuri. Spectacol total în derby-ul BVB - Lepizig

VIDEO BUNDESLIGA Rezumatele zilei sunt AICI: 16 goluri marcate în 4 meciuri. Spectacol total în derby-ul BVB - Lepizig

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul susţinut, marţi, pe teren propriu, în compania formaţiei RB Leipzig, în etapa a XVI-a a campionatului Germaniei. Partida a fost în direct la Telekom Sport.

Borussia Dortmund - Leipzig

Dortmund şi Leipzig au făcut show total în derbiul etapei intermediare din Bundesliga. Julian Brand a reuşit golul serii şi a stabilit scorul pauzei, 2 la 0.  Weigl deschisese scorul pentru Borussia cu un şut care l-a păcălit pe portarul Gulacsi. Leipzig a revenit excelent de la cabine şi a profitat de gafele în serie ale Borussiei. Werner a făcut dubla în decurs de şapte minute şi a restabilit egalitatea.

Bucuria taurilor a fost de scurtă durată. După mai puţin de trei minute, Jadon Sancho a făcut 3-2 şi a ajuns la şapte meciuri consecutive cu gol marcat. Leipzig a avut însă puterea să mai revină o dată. Schick a marcat şi a stabilit scorul final, 3 la 3.

Union Berlin - Hoffenheim 0-3

Hoffenheim a spart gheaţa şi a obţinut prima victorie în Bundesliga după patru meciuri fără succes, în care primise nu mai puţin de 13 goluri.  A învins-o cu 2-0 pe Union Berlin. Scorul a fost deschis de Ihlas Bebou. Victoria oaspeţilor a fost asigurată de Baumgartner, cu un gol marcat în prelungiri. Pentru Hoffenheim urmează meciul cu Dortmund, care va fi vineri, de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport 3.

Augsburg - Dusseldorf 3-0

Augsburg e cea mai în formă echipă din Bundesliga în ultimele 5 meciuri. Are trei victorii la rând. A învins-o şi pe Dusseldorf şi şi-a consolidat poziţia a 10-a în clasament. Singurul gol al primei părţi a fopst înscris de Max, care apoi s-a transformat în pasator pentru golul de 2-0 al lui Jedvaj.  Tot Max a fost şi cel care a stabilit scorul final şi a ajuns la şase goluri în ultimele şase meciuri. Augsburg - Dusseldorf s-a terminat 3-0.

Bremen - Mainz 0-5

După ce a luat 4 goluri de Dortmund, Mainz a înscris cinci goluri pe terenul lui Werder Bremen şi pentru prima dată după 16 etape nu ia gol într-un meci. Suedezul Quaison care a marcat şi în poarta României în ambele meciuri din preliminariile pentru euro, a înscris de 3 ori în poarta lui Werder. Quaison a făcut tripla în minutul 38, atunci când era deja 4-0. Pavlenka şi-a dat autogol la 1-0. Ultimul care a înscris a fost de Mateta, iar Mainz a ajuns la 6 victorii în 16 etape. 

Afla mai multe despre: bundesligaborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare