Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bye, bye Chelsea! Eden Hazard recunoaşte, în sfârşit, că pleacă de pe Stamford Bridge! Starul belgian, moment de sinceritate

VIDEO | Bye, bye Chelsea! Eden Hazard recunoaşte, în sfârşit, că pleacă de pe Stamford Bridge! Starul belgian, moment de sinceritate
Comentarii

Mijlocaşul ofensiv Eden Hazard este tot mai aproape să se despartă de Chelsea Londra, acest lucru fiind confirmat de un filmuleţ care face înconjurul internetului.

Hazard, care mai are contract cu Chelsea doar până în vara anului 2020, a fost filmat în trafic de doi fani ai formaţiei de pe Stamford Bridge. Implorat de aceştia să rămână la Chelsea şi din vară, Eden Hazard a izbucnit în râs şi a dat dezaprobator din cap.

 

 

Hazard alimentează astfel zvonurile unui posibil transfer la Real Madrid. Presa spaniolă a anunţat că între Hazard şi formaţia antrenată de Zinedine Zidane ar exista deja un acord. Cum belgianul va intrat în ultimul de contract în vară, Chelsea nu are decât să îşi lase vedeta să plece pe Santiago Bernabeu, altfel ar risca să îl piardă gratis la finalul sezonului viitor.

În vârstă de 28 de ani, Hazard joacă la Chelsea din 2012. Belgianul a fost transferat de la Lille, pentru 35 de milioane de euro, adunând până în prezent 348 de meciuri, 108 goluri şi 88 de assist-uri în tricoul "albaştilor".

100 de selecţii şi 30 de goluri are Hazard la naţionala Belgiei

150 de milioane de euro este cota lui Hazard, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: hazard 

viewscnt
Articole similare