Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "C***a dracului!". Scandal uriaş la meciul dintre Sloane Stephens şi Anastasia Pavlyuchenkova

VIDEO | "C***a dracului!". Scandal uriaş la meciul dintre Sloane Stephens şi Anastasia Pavlyuchenkova

Tenis

Comentarii

Meciul din primul tur de la China Open dintre Sloane Stephens, favorita numărul 9, şi Anastasia Pavlyuchenkova a fost unul extrem de încins. Cele două jucătoare au avut nenumărate conflicte verbale, iar partida a durat aproximativ trei ore.

Totul a început la finalul setului secund. După ce şi-a adjudecat prima parte, scor 7-6, Anastasia Pavlyuchenkova a cerut intervenţia medicului, la 5-2 pentru Stephens. Pauza a durat mai bine de şapte minute, iar după alte trei game-uri jucate şi un 6-4 în contul americancei, rusoaica a cerut din nou pauză medicală. Stephens a considerat că Pavlyuchenkova n-are nevoie de intervenţia doctorului, ci doar vrea să profite de pauză pentru a discuta cu antrenorul ei. Astfel, americanca s-a plâns arbitrului de scaun şi i-a reproşat rusoaicei comportamentul.

"Nu fi ridicolă. Vrei să-ţi chemi antrenorul? Nu, tu eşti lipsită de respect. Mergem în setul 3. E în regulă. Poţi să o faci. Nu ştii ce vrei, îţi chemi medicul, asta e problema. A chemat medicul, acesta a venit, bine. Atunci nu ştiu de ce se plânge. Dar eu pot să spun ce cred?” , a spus Stephens, după ce Pavlyuchenkova se arătase nemulţumită de atitudinea americancei: "Nici măcar nu ştii ce s-a întâmplat. Nu te-am agresat cu nimic. Cer doar respect".

Meciul s-a reluat, iar, în startul setului decisiv, cele două au avut parte de un nou conflict. După un duel la fileu, Stephens a câştigat punctul, însă, s-a putut citi pe buzele ei cum a jignit-o pe rusoaică: "C***a dracului! A încercat să mă lovească!" (VIDEO 04:51).

Până la urmă, Sloane Stephens s-a impus cu 6-4 în setul decisiv şi s-a calificat în turul al doilea de la Beijing, unde o va întâlni pe Shuai Zheng.

Afla mai multe despre: pavlyuchenkovachina opensloane stephensbeijing 

viewscnt
Articole similare