Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Calificarea CFR-ului, miracol divin? "S-a întors Dumnezeu cu faţa către noi". Ce i-au pregătit colegii lui Omrani după hattrick

VIDEO | Calificarea CFR-ului, miracol divin? "S-a întors Dumnezeu cu faţa către noi". Ce i-au pregătit colegii lui Omrani după hattrick

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit un mic miracol după ce a întors înfrângerea din tur, dar şi golul încasat în minutul patru de la Astana, în partida de la Cluj, dar jucătorii pun calificarea şi pe seama divinităţii.

"Am întâlnit o echipă foarte grea, foarte bună, numai că ne-am mobilizat foarte mult în aceste zile. Veneam după trei insuccese, din punctul meu de vedere, şi am strâns rândurile şi cred că am făcut un meci foarte bun. Dumnezeu, în sfârşit, cred că a fost de partea noastră. S-a întors Dumnezu cu faţa către noi şi sperăm să o ţinem tot aşa, pentru că suntem un grup şi o echipă foarte bună şi sper să trecem şi de următoarea adversară", a spus Andrei Burcă după meci. 

Fundaşul campioanei, venit în pauza competiţională de la FC Botoşani, a dezvăluit şi ce "cadou" a primit Billel Omrani după ce a fost eroul ardelenilor, reuşind un hattrick: "I-am semnat deja în vestiar, este eroul nostru şi chiar vorbeam la şedinţă că o să avem nevoie de un erou şi el a fost în această seară".

 

Afla mai multe despre: andrei burcacfr cluj 

viewscnt
Articole similare