Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Calmul Tomas Ryde, gest fără precedent! Şi-a vărsat nervii, iar imaginile au fost surprinse de camere: momentul izbucnirii

VIDEO | Calmul Tomas Ryde, gest fără precedent! Şi-a vărsat nervii, iar imaginile au fost surprinse de camere: momentul izbucnirii

Handbal

Comentarii

Suedezul Tomas Ryde nu a mai putut privi cum România este surclasată de Suedia, în meciul direct din grupa principală a Campionatului Mondial din Japonia.

Nordicele au făcut ce au vrut pe teren împotriva României, iar diferenţa la pauză a fost de cinci goluri. Tricolorele au sperat într-o nouă minune în Japonia, la fel cum s-a întâmplat în partida cu Ungaria, câştigată la un singur gol diferenţă. 

Totuşi, după pauză, suedezele s-au dezlănţuit, iar jocul de şapte contra şase încercat a fost dejucat de adversare. Nordicele au marcat mai multe goluri din poartă în poartă, iar Ryde a răbufnit pe bancă. 

Iritat de neputinţa elevelor sale şi de cursul jocului, suedezul a făcut un gest prin care a transmis că partida s-a terminat, ori că tactica fără portar nu dă roade. 

Momentul a avut loc imediat după ce Suedia a înscris pentru 21-14, în minutul 41. 

Program România la Campionatul Mondial 2019

  • Miercuri, 11 decembrie, ora 11:00: România - Japonia

Afla mai multe despre: tomas rydehandbalcampionat mondial handbalromania suedia 

viewscnt
Articole similare