Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campioana Larisa Iordache între performanţă şi vizitele la salon. "Vreau să arăt cât de bine pot" vs "Strălucirea stă în ce faci pe aparat"

VIDEO | Campioana Larisa Iordache între performanţă şi vizitele la salon. "Vreau să arăt cât de bine pot" vs "Strălucirea stă în ce faci pe aparat"

Gimnastică

Comentarii

Larisa Iordache se antrenează din greu pentru a reveni la forma care i-a adus medalii la competiţiile majore, dar are timp şi să aibă grijă şi de ea. A povestit pentru Telekom Sport care e ritualul ei de îngrijire.

În luna februarie, Larisa Iordache a primit verde de la medici să înceapă antrenamentele în urma intervenţiei chirurgicale de anul trecut. Pentru ea, să se menţină în formă înseamnă să aibă grijă şi de aspectul fizic. Gimnasta a fost la salonul de înfrumuseţare pentru un ritual de îngrijire.

"În general mă simt specială, pentru că am ajuns să fac un sport pe care eu îl ador . Bineînţeles că mă simt bine să vin într-un loc unde mă pot îngriji eu şi cineva poate avea grijă de mine aşa cum trebuie. Acord cât de mult timp pot eu pentru că este foarte important aspectul fizic pentru mine , din punctul ăsta de vedere sunt foarte atentă", a declarat Larisa Iordache pentru Telekom Sport. 

(Cît timp îţi ia să te machezi să te aranjezi să îţi prinzi părul în coadă înainte de o competiţie?)


"De regulă îmi iau cam două ore înainte de a pleca la sala de concurs însă încerc să fie cît mai discret pentru că strălucirea stă în ceea ce faci tu pe aparat", a mai spus Larisa Iordache. 

(Ţi-ai dori o modificare legată de aspectul tău fizic?)
"Tot timpul există dorinţe să-mi fac mici schimbări pentru că în ziua de azi aşa trăim. Nu mă iau după lume, să zic aşa, însă îmi doresc foarte tare să arăt cât de bine pot eu şi să fiu perfectă în felul meu. Perfecţiunea nu are un target. Are un target în mintea mea", a încheiat Larisa.

Afla mai multe despre: larisa iordache. gimnastica 

viewscnt
Articole similare