Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campioana ultimelor două ediţii învinsă în primul meci al finalei NBA. Toronto a câştigat cu Warriors şi e cert, vom avea o finală lungă

VIDEO | Campioana ultimelor două ediţii învinsă în primul meci al finalei NBA. Toronto a câştigat cu Warriors şi e cert, vom avea o finală lungă

NBA

Comentarii

Toronto Raptors a câştigat primul meci al unei finale NBA disputate în afara teritoriului Statelor Unite. A învins-o la nouă puncte pe Golden State Warriors, scor 118-109.

Se anunţă o finală lungă în NBA. Toronto Raptors a dat primul avertisment, după ce a câştigat primul meci al ultimului act, jucat în faţa campioanei ultimelor două ediţii, Golden State Warriors. Pascal Siakam şi-a stabilit un record pentru meciurille jucate în playoff-urile NBA, 32 de puncte şi a adus o victorie istorică pentru canadieni.

  • Meciul 2 al finalei NBA, Toronto Raptors - Golden State Warriors, e LIVE, luni dimineaţă, de la 03:00, pe Telekom Sport 1.

De partea cealaltă, Curry şi Klay Thomson nu şi-au găsit ritmul obişnuit şi nu au putut aduce punctul pentru Warriors. Toronto a condus cu zece puncte la pauza mare, cu şapte înaintea ultimului sfert, iar la final a câştigat partida la nouă puncte, 118-109. 

"Această victorie nu dovedeşte decât că totul se obţine multă muncă, ştiu că sună a clişeu de cele mai multe ori, dar este povestea vieţii mele", a declarat eroul celor de la Raptors, Siakam la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: nbafinalatorontogolden state 

viewscnt
Articole similare