Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campionatul Mondial de handbal masculin, pe Telekom Sport! Rezultatele zilei: Egipt câştigă la scor al doilea meci, Franţa, parcurs impecabil

VIDEO | Campionatul Mondial de handbal masculin, pe Telekom Sport! Rezultatele zilei: Egipt câştigă la scor al doilea meci, Franţa, parcurs impecabil

Handbal

Comentarii

Campionatul Mondial de handbal masculin se vede pe canalele Telekom Sport şi pe Telekomsport.ro. Rezultatele înregistrate sâmbătă la turneul final din Egipt.

Austria - Franţa 28-35

Franţa şi-a continuat parcursul impecabil de la Campionatul Mondial cu o victorie lejeră în faţa Austriei. Cocoşii s-au aflat la conducere tot meciul şi s-au impus în final la 7 goluri diferenţă, 35 la 28.

RHF (Rusia) - Slovenia 31-25

În grupa H, Rusia a obţinut prima victorie de la turneul final, tocmai în faţa echipei care scris istorie cu victoria din prima etapă, contra Coreei. De această dată, slovenii au pus probleme doar în startul partidei. Ruşii au trecut la conducere de la mijlocul primei reprize şi s-au impus până la urmă cu 31 la 25. 

Belarus - Coreea de Sud 32-24

Belarus a urcat pe primul loc al grupei H, în urma victoriei cu asiaticii şi are şansa de a-şi consolida poziţia dacă va învinge Slovenia, în următorul meci. 

Egipt - Macedonia de Nord 38-19

Gaza competiţiei a bifat a doua victorie de la turneul final. Egiptul a câştigat la scor cu naţionala din Europa şi a urcat pe primul loc al grupei G. 

Maroc - Portugalia 20 - 33

Maroc a pierdut clar în faţa Portugaliei, scor 20-33. Portela a fost omul meciului pentru lusitani cu cele 9 goluri ale sale. El a fost urmat de Branquinho, Soares şi Iturizza cu câte cinci goluri. Portugalia a bifat a doua victorie, iar Maroc a doua înfrângere.

Algeria - Islanda 24-39

Învinsă în primul meci de Portugalia, Islanda nu i-a dat prea multe şanse Algeriei. La finalul unui meci perfect al lui Elisson (autor a 12 goluri), nordicii s-au impus la 15 goluri diferenţă!

Chile - Suedia 26-41

Suedia s-a distrat în partida cu Chile. Pellas cu 12 goluri şi Sandell cu 6 reuşite au clarificat lucrurile în favoarea echipei lor. De la chilieni s-a remarcat Feuchtmann cu şapte goluri. Suedia are maxim de puncte după primele două meciuri.

Elveţia - Norvegia 25-31

A fost un meci destul de echilibrat între Norvegia şi Elveţia, tranşat de nordici la şase goluri diferenţă. Firesc, Sagosen a fost principalul marcator al Norvegiei, cu 11 goluri. De la elveţieni s-au remarcat Lier şi Milosevic cu câte şapte goluri fiecare.

Afla mai multe despre: campionatul mondial de handbal masculin 

viewscnt
Articole similare