Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Campionatul naţional de drift continuă în direct la Telekom Sport! Etapa este în direct AZI, de la 15:30

VIDEO | Campionatul naţional de drift continuă în direct la Telekom Sport! Etapa este în direct AZI, de la 15:30

Auto

Cei mai buni piloţi din România, Bulgaria şi Slovacia se înfruntă în acest weekend pe TransRarău, în judeţul Suceava, în etapa a patra din Campionatul Naţional de Drift. Runda din masivul Rarău este considerată cea mai dificilă atât de piloţi, cât şi de organizatori, traseul de concurs fiind neiertător. Concurenţii au atins şi 109 km/h în viraje, iar accidentele nu au lipsit.

Calificările au fost câştigate de Călin Ciortan. Mii de oameni sunt prezenţi şi duminică pe munte pentru a asista la battle-urile care decid câştigătorul rundei. Etapa este în direct pe Telekom Sport 3 de la ora 15:30.

Etapa a patra din Campionatul Naţional de Drift e LIVE pe Telekom Sport 3, în acest weekend. Runda se anunţă a fi una din cele mai spectaculoase ale sezonului, fiind programată pe şoseaua TransRarău, unde vor fi prezenţi piloţi din trei ţări.

  • Duminică, de la 15:30, puteţi urmări în direct pe Telekom Sport 3 battle-urile de la categoria Semi Pro.

Confruntarea cailor putere care are loc pe DJ 175B, între km 12 şi 15, din localitatea Pojorâta, judeţul Suceava, a devenit deja o tradiţie pentru driftul autohton, în ultimii ani, competiţia atrăgând zeci de mii de spectatori din toată ţara.

Şi ediţia din acest an se anunţă la fel de spectaculoasă. Campionii en-titre Traian Buşe, Sorin Ene, Istvan Szabo, Răzvan Frăţianu şi Călin Ciortan, ultimul învingător anul trecut, vor fi prezenţi pe TransRarău la etapa considerată având cel mai dificil traseu din întreg campionatul.

În total, 34 de piloţi din România, Bulgaria şi Slovacia se află pe lista de înscrieri a etapei a patra din Campionatul Naţional de Drift. Cei mai tineri piloţi sunt Carla Olenici (13 ani) şi Claudiu Adam (14 ani), ambii concurând la Clasa Semi Pro. Prezentarea piloţilor va avea loc vineri, de la ora 16:00, pe Esplanada Casei de Cultură din Câmpulung Moldovenesc.

Sâmbătă, între 09:00 şi 12:45 vor avea loc antrenamente libere, iar între 15:00 şi 18:00 sunt programate calificările.Duminică, între 09:00 şi 12:00 sunt programate din nou antrenamente, de la 12:00 şi 13:00 Battle-urile de la Semi Pro, iar de la ora 15:30 vor avea loc Battle-urile de la Semi Pro, care vor fi şi transmise în direct pe Telekom Sport 3. Circulaţia este închisă între orele 08:00 şi 20:00, în ambele zile, cu excepţia intervalului 13:00 - 15:00.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta