Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Când eram mic,dormeam în tricoul Realului!” Luka Jovic a fost prezentat OFICIAL pe Santiago Bernabeu

VIDEO | ”Când eram mic,dormeam în tricoul Realului!” Luka Jovic a fost prezentat OFICIAL pe Santiago Bernabeugalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a prezentat în faţa a 5.000 de fani pe Luka Jovic, noul atacant al grupării de pe Santiago Bernabeu

”Bine ai venit, acasă!” i-a transmis Florentino Perez omului pe care a plătit 70 de milioane de euro celor de la Eintracht Frankfurt. Preşedintele madrilenilor a ţinut să sublinieze de altfel relaţia apropiată cu gruparea germană: ”Luka este un fotbalist de 21 de ani care a impresionat în tricoul unei formaţii prietene, aşa cum este Eintracht Frankfurt” a anunţat preşedintele blanco.

”Sunt cel mai fericit băiat din lume”

Imediat după ce a fost introdus de Florentino Perez în calitate de nou jucător al echipei merengue, Luka Jovic a ieşit pe gazon pentru prima dată în tricoul alb al Realului. A împărţit mingi către cei 5.000 de fani adunaţi pe Santiago Bernabeu, a jonglat cu câteva dintre ele şi a sărutat emblema clubului blanco în uralele fanilor.

Apoi, noul atacant al Realului şi-a pus din nou costumul elegant şi s-a îndreptat spre sala de conferinţe de la stadion: ”Sunt cel mai fericit copil din lume şi foarte fericit că am ajuns la cel mai mare club al lumii. Vreau să dau totul pentru Real Madrid” a mărturisit Jovic.

”Este adevărat că dormeam în tricoul Realului atunci când eram mic. Mi l-a dăruit un prieten de-al tatălui meu şi de atunci am devenit fan al acestui club” a adăugat noul atacant al Realului, care a mărturisit că nu a discutat încă cu Zidane: ”Sunt aici ca să lupt. Nu am discutat încă cu Zidane, dar voi juca acolo unde va decide el. Pot juca şi ca atacant, ca număr 9 singur, alături de cineva. Sunt compatibil cu Benzema, nu-mi fac probleme” a subliniat sârbul.

”La Real Madrid este presiune, mai ales că sezonul trecut rezultatele nu au fost cele mai bune. Dar următoarea stagiune va fi una foarte bună. Nu vreau să vorbesc despre un număr exact de goluri. Tot ce pot spune este că voi da totul pentru Real Madrid şi că vreau să demonstrez ceea ce pot face. Am ajuns la un club unde voi creşte şi îmi voi îmbunătăţi calităţile. Mi-ar plăcea să câştigăm Uefa Champions League” a anunţat Luka Jovic.

Joi, Real Madrid îl va prezenta şi pe Eden Hazard, super starul campaniei de transferuri de pe Santiago Bernabeu: ”Este un fotbalist fantastic, am jucat contra lui în duelul cu Chelsea, acum voi juca alături de el. Este unul dintre cei mai buni din lume şi va fi o reală plăcere să împărţim vestiarul” a mai spus noul atacant al madrilenilor.

Luka Jovic, noul pariu al lui Zinedine Zidane: "E noul Karim Benzema!"

La Madrid, un lucru este clar: Zidane are un singur jucător preferat, care porneşte cu prima şansă în orice duel. Este vorba despre Karim Benzema, opţiunea numărul 1 din atacul merengue.

Zidane nu consideră însă că francezul are un concurent pe măsură, iar în vara va renunţa la Mariano Diaz şi probabil la Raul de Tomas, fotbalist împrumutat la Rayo Vallecano. 

Luka Jovic este prieten cu golul. A demonstrat-o la Eintracht, atât în Bundesliga, cât şi în Europa League. În al doilea rând, este genul de atacant combinativ, care poate crea spaţii, dar care beneficiază şi de o calitate extraordinară pentru un număr 9: se demarca perfect!

Acesta este detaliul care l-a convins pe Zinedine Zidane că Jovic la Real Madrid este o mutare câştigătoare. Şi este avantajul pe care Karim Benzema l-a avut în 2009, în momentul în care s-a transferat la Real Madrid.

În acea vară, Florentino Perez a avut o lista de atacanţi din care a trebuit să aleagă, iar zvonurile spun că şi atunci s-a consultat cu Zinedine Zidane. Apropiat al preşedintelui la acea vreme, Zidane nu avea niciun rol în club, dar era sfătuitorul de taină al lui Perez. În final, Real Madrid a avut de ales între David Villa (Valencia) şi Karim Benzema (Lyon). Chiar dacă preşedintele blanco înclină să-l cumpere pe Villa (a făcut o oferta, iar Valencia a cerut cu 6.5 milioane mai mult), l-a ales în cele din urmă pe Karim Benzema, vârf aflat şi pe lista Barcelonei sau a celor de la Manchester United. Şi a făcut-o la sugestia lui Zinedine Zidane. Nu a ales greşit!

În 10 sezoane pe Santiago Bernabeu, Karim Benzema a marcat 222 de goluri în 465 de meciuri, în condiţiile în care a fost coechipier cu Cristiano Ronaldo (40-50 de goluri pe sezon) şi o vreme şi cu Gonzalo Higuain. De altfel, francezul este al 6-lea marcator din istoria clubului madrilen, după Cristiano, Raul, Di Stefano, Santillana şi Ferenc Puskas.

Acum, la Real Madrid începe era Luka Jovic. Noul atacant în vârstă de 21 de ani se va lupta probabil chiar cu Benzema pentru un loc în primul 11. Cine va câştiga? Rămâne de văzut. La Liga se vede şi în sezonul viitor la Telekom Sport, astfel că Luka Jovic va oferi probabil noi momente memorabile telespectatorilor postului nostru. 

Afla mai multe despre: luka jovicreal madrid 

viewscnt
Articole similare