Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cantonament de cinci stele, dar conturi goale pentru jucătorii Chiajnei: "Dacă vom avea rezultate îi obligăm să ne achite salariile!"

VIDEO | Cantonament de cinci stele, dar conturi goale pentru jucătorii Chiajnei: "Dacă vom avea rezultate îi obligăm să ne achite salariile!"

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna e ultima formaţie din Liga 1 care pleacă în cantonament, iar oficialii grupării ilfovene au decis ca echipa să se pregătească în Spania şi nu în Antalya (Turcia), ca majoritatea echipelor din Liga 1. FCSB e singura echipă, alături de Chiajna, care a ales Spania pentru acest cantonament.

Va fi o perioadă de pregătire scurtă, dar costisitoare pentru echipa clasată pe locul 13 în Liga 1. Totuşi, există nemulţumiri în cadrul lotului, în condiţiile în care jucătorii nu sunt cu salariile la zi.

Ştefan Bărboianu speră însă ca el şi colegii săi să-i "forţeze" pe şefi să le achite salariile, prin prestaţiile de pe teren.

"Nu ne simţim bogaţi. Unii care au mai strâns, poate mai au ceva bani. Într-adevăr au fost ceva probleme financiare şi mai sunt ceva probleme, nu trebuie să negăm lucrul acesta, pentru că acesta este adevărul.

A ieşit şi domnul preşedinte şi a spus că Concordia a luat decizia să nu bage salariile. Atâta timp cât ei au luat decizia asta, noi ce putem să facem? Suntem în termen, nu putem să ne depunem memorii ca să devenim liberi pentru că, până la urmă, sunt ceva zile, nu ştiu exact cum se procedează pentru că nu am făcut aşa ceva.

Eu cred că dacă noi vom avea rezultate în viitorul apropiat îi vom obliga, să zic aşa, să ne bage salariile. Pentru că până la urmă datoria noastră este să jucăm fotbal şi salariul e salariu şi până la urmă trebuie să vină
", a declarat Bărboianu.

Fundaşul spune că situaţia din clasament nu-i face pe jucătorii Chiajnei să se simtă resemnaţi. Aceştia sunt decişi să tragă tare în cantonamentul din Spania şi să revină în ţară în formă maximă.

"Dacă ne dispărea şi încrederea, nu mai eram aici. Încrezători e clar că suntem, pentru că avem experienţă din anii trecuţi şi a mai trecut dar parcă anul ăsta dezamăgirea e mai mare pentru că s-au făcut eforturi şi au fost aduşi jucători cu nume şi cu experienţă şi de asta am zis că durerea e mai mare.

Ce plajă, noi trebuie să ne antrenăm de 2-3 ori pe zi, trebuie să facem orice, nu mergem la plajă! Nici somnul nu mai e cum era înainte, îţi dai seama că te presează şi mie în acest moment îmi e ruşine că am ajuns în situaţia aceasta. Liniştit nu pot să stau, asta e clar
", a declarat Bărboianu la plecarea spre Spania.



Ocupanta locului 13 din Liga 1 va juca trei partide amicale în cantonamentul din Malag: pe 19 ianuarie cu FC Winterthur (Elveţia), pe 22 ianuarie împotriva echipei naţionale a Chinei, iar pe 24 ianuarie cu FC Wihan Zall (China).

 

Afla mai multe despre: chiajnabarboianu 

viewscnt
Articole similare