Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Care este explicaţia lui Man pentru eventuala pierdere a titlului: "Asta am făcut greşit"

VIDEO | Care este explicaţia lui Man pentru eventuala pierdere a titlului: "Asta am făcut greşit"

FCSB

Comentarii

Dennis Man spune că privirile roş-albaştrilor s-au îndreptat poate prea mult spre rivala CFR iar unele puncte pierdute de echipa sa pot fi explicate prin acest fapt.

Vicecampionii au fost lideri în Liga I până în etapa a 12-a a sezonului regulat. De atunci tot încearcă să recupereze distanţa care îi separă pe clujeni şi stau cu ochii pe meciurile contracandatei la titlu. Iar în acest final de play-off, fotbaliştii lui Teja nu sunt doar la mâna lor. 
 
"Normal că mai sper, la fotbal se poate întâmpla orice. Avem încredere cu toţii, mai sunt 4 meciuri, trebuie să le câştigăm pe toate şi vedem la sfârşit ce va fi. Trebuie să ne vedem de ale noastre şi să vedem ce facem noi în primul rând şi după ce fac cei de la CFR. Cred că ne-am uitat cam mult la ei şi aşteptam ca ei să se încurce şi noi nu ne-am văzut de ale noastre" a declarat mijlocaşul.
 
Doar în 2019, roş-albaştrii au ratat victoria în 6 dintre cele 11 meciuri jucate în campionat. Au remizat în faţa a trei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării. 
 
"Nu ştiu care este cel mai mare regret. Problema este că am pierdut multe puncte cu echipele mai mici şi asta ne-a costat în lupta pentru titlu. Cred că am intrat pe teren şi am crezut că am câştigat doar că ne numim Steaua. Este mult timp de când nu am mai luat titlul, ştim acest lucru, dar nu avem ce face, o să o luăm de la capăt" a mai spus Man. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: fcsbmancfr clujtitlu 

viewscnt
Articole similare