Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cât ghinion! CFR-ul dă peste recordmena trofeelor Europa League din istorie. Aici aveţi toate informaţiile despre Sevilla. Ce imn frumos au andaluzii

VIDEO | Cât ghinion! CFR-ul dă peste recordmena trofeelor Europa League din istorie. Aici aveţi toate informaţiile despre Sevilla. Ce imn frumos au andaluzii

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj va juca împotriva spaniolilor pe 20 şi 27 februarie. Prima manşă va fi în Gruia.

CFR nu a avut deloc o tragere ferciită la Nyon. Chiar fostul jucător al celor de la FC Sevilla, Frederic Kanoute, a ales numele viitorului adversar al clujenilor. Astfel, campioana României va da peste echipa care a făcut istorie în Europa League în ultimii 15 ani. A câştigat cinci trofee în două perioade de glorie. 2006-2007 şi 2014-2016.

În acest sezon spaniolii au câştigat lejer o grupă din care au mai făcut parte APOEL Nicosia, Qarabag şi Dudelange. Acolo au făcut 15 puncte, pierzând doar în ultima etapă a fazei grupelor în Cipru. CFR dă peste o echipă care se luptă an de an pentru o calificare în Champions League. În acest moment, andaluzii sunt pe locul 3 în Spania, cu 31 de puncte, la patru puncte distanţă de liderul Barcelona. La începutul acestui sezon, echipa a fost preluată de Julen Lopetegui. Lotul fostei câştigătoare a Europa League este cotat la 283,2 milioane de euro, de aproape 10 ori mai mult decât cel al vişiniilor din Gruia.

Cei mia bine cotaţi fotbalişti ai spaniolilor sunt Ronny Lopes şi Kounde, evaluaţi amândoi la 25 de milioane de euro. Imediat în urma lor se află Reguilon, cu o cotă de piaţă de 22 de milioane de euro. Pentru Dan Petrescu, Sevilla nu este o cunoştinţă nouă. În urmă cu 10 ani, în grupele Champions League, echipa pe care "Bursucul" o antrena atunci, Unirea Urziceni, a câştigat în faţa roş-albilor pe teren propriu, scor 1-0. În deplasare, adversarii s-au impus, scor 2-0. 

 

Afla mai multe despre: europe leaguecfr clujlotsevilla 

viewscnt
Articole similare