Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cătălin Ţîră, rezerva de trei puncte a celor de la Voluntari. După golul cu Dinamo, a punctat şi împotriva Chindiei: "Suntem bucuroşi, fiindcă am muncit foarte mult"

VIDEO | Cătălin Ţîră, rezerva de trei puncte a celor de la Voluntari. După golul cu Dinamo, a punctat şi împotriva Chindiei: "Suntem bucuroşi, fiindcă am muncit foarte mult"

Fotbal

Comentarii

Cătălin Ţîră a fost introdus pe teren de Mihai Teja în minutul 46 al partidei pe care echipa sa, FC Voluntari, a disputat-o pe terenul celor de la Chindia Târgovişte. S-a dovedit a fi o schimbare mai mult decât inspirată pentru Teja.

Cu un minut înainte de fluierul final, Alexandru Paşcanu preia pe piept o minge înaltă, nimeni lângă el, şi trage tare pe poartă. Dinu Moldovan respinge bine, cum scrie la manual, în lateral, doar că acolo se afla omul potrivit la locul potrivit - Cătălin Ţîră. Atacantul a tras, nu foarte convingător, însă mingea s-a scurs în poarta lui Moldovan.

Pentru FC Voluntari a fost a treia victorie din 2020, după succesele cu Clinceni (2-1) şi Dinamo (2-1). Singura înfrângere s-a consemnat în restanţa cu FCSB, scor 1-2. Cătălin Ţîră a marcat golul de 1-1 în partida câştigată etapa trecută, în faţa celor de la Dinamo. Şi atunci, Ţîră a început meciul din postura de rezervă şi a fost introdus în minutul 71.

"(Ai marcat iar din postura de rezervă. Îţi place postura? Îţi prieşte?) Nu îmi place postura aceasta de rezervă. Niciunui jucător nu cred că îi place să fie rezervă. Probabil îmi prieşte, dar îmi doresc foarte mult să încep ca titular pentru că îmi doresc foarte mult să câştigăm, să rămânem în prima ligă. Conducerea face eforturi foarte mari pentru acest lucru. Suntem bucuroşi că am câştigat astăzi. Ştiam că este un adversar foarte greu, mai ales pe teren propriu. Sunt bucur că am marcat, că am câştigat. Am făcut un meci bun. Îmi felicit echipa pentru efort. (Trei victorii în anul 2020) Este o schimbare majoră, mai ales că am avut foarte multe eşecuri consecutive. Au venit şi victoriile pentru noi. Suntem bucuroşi fiindcă am muncit foarte mult şi sper să o ţinem aşa în continuare. Vom avea meciuri foarte grele, însă sper să rămânem în Liga 1", a declarat Ţîră, după victoria cu Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare