Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Câţi bani încasează naţionala U21 după calificarea la Euro. Burleanu: "Nesemnificativ!" Ce obiectiv vor avea tricolorii

VIDEO | Câţi bani încasează naţionala U21 după calificarea la Euro. Burleanu: "Nesemnificativ!" Ce obiectiv vor avea tricolorii

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu a comentat calificarea României la Campionatul European Under 21, din Italia şi San Marino, precizând că un obiectiv va fi fixat abia după o perioadă de analiză.

Şeful FRF consideră însă că o calificare în semifinale ar reprezenta o performanţă istorică.

Burleanu a precizat că, din punct de vedere financiar, calificarea la Euro 2019 nu reprezintă un plus însemnat pentru FRF, UEFA oferind "sub 500.000 de euro" pentru această performanţă.

"Va fi o perioadă de analiză şi vom avea un obiectiv pe care să-l şi putem realiza. Cu siguranţă ne dorim şi ar fi o performanţă istorică să terminăm în primele patru, dar e nevoie de o perioadă de analiză să vedem şi dacă este realizabil.



Financiar este o sumă nesemnificativă, dar nu aceasta e aspectul la care trebuie să ne uităm în acest caz. Cu siguranţă, dacă ne-am fi calificat la fiecare ediţie din 1998 şi până acum, nu am mai fi simţit acum această emoţie. Este un mesaj că trebuie să investim în juniori şi că doar aşa pot veni rezultate. Poţi să construieşti mult mai uşor în spatele unei astfel de performanţe.

Sub 500.000 de euro vom încasa",
a declarat Răzvan Burleanu.

ACUM LIVE Răzvan Burleanu şi Mirel Rădoi, reacţii după calificarea de vis a tineretului

Posted by TelekomSport.ro on Wednesday, October 17, 2018

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfnationalacalificare 

viewscnt
Articole similare