Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Câţiva tineri au jefuit un autocar în mers. Mai multe bagaje au fost sustrase. Comunicatul companiei

VIDEO | Câţiva tineri au jefuit un autocar în mers. Mai multe bagaje au fost sustrase. Comunicatul companiei
Comentarii

Mai mulţi tineri din Grenoble au jefuit un autocar în mers, într-un moment în se sărbătorea câştigarea Cupei Mondiale. Şoferul a accelerat, dar asta nu i-a oprit pe tineri să-şi vadă de treabă.

Un incident mai puţin fericit s-a petrecut în timp ce fanii din Grenoble sărbătoreau câştigarea Cupei Mondiale. Mai mulţi tineri au jefuit un autocar plin cu pasageri, care a trecut pe lângă mulţime. Deşi autocarul se afla în mers, tinerii au reuşit să deschidă uşile de la cală şi au sustras mai multe bagaje care aparţineau călătorilor.

FixBus, compania care deţine autocarul, susţine că tinerii s-au folosit de petrecerea pentru Cupa Mondială pentru a comite o infracţiune: ”În timpul petrecerii din Grenoble pentru Cupa Mondială, câţiva indivizi s-au folosit de moment pentru a comite neplăceri şi vandalism. Când se apropia de staţie, şoferul şi-a dat seama de pericolul situaţiei şi a căutat să ducă pasagerii într-un loc sigur, cât mai repede posibil”, se arată în comunicatul companiei.  Întrebaţi de ce uşile de la cală n-au fost blocat, reprezentanţii companiei au declarat că şoferul n-a avut timp.

Cei de la FixBus au declarat că asemenea incidente au avut loc şi în Belgia şi şoferii se plâng tot mai mult de lipsa de securitate şi că sunt jefuiţi de bande de hoţi, în momentul în care se apropie de staţii. Compania de transport chiar a luat în considerare mutarea staţiei din Bruxelles.

viewscnt
Articole similare