Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Caz inedit în România. El e centralul din Liga 1 angajat la CS Dinamo! Cum se împacă cele două ipostaze: "Îmi fac munca onest!"

VIDEO | Caz inedit în România. El e centralul din Liga 1 angajat la CS Dinamo! Cum se împacă cele două ipostaze: "Îmi fac munca onest!"

Superliga

Comentarii

Situaţie inedită în sportul românesc. Un arbitru de fotbal lucrează în cadrul unui club sportiv şi face parte din povestea de succes a echipei de handbal Dinamo. Horia Mladinovici are 34 de ani, fluieră meciuri de fotbal în Liga I, dar are grijă şi de condiţia fizică a sportivilor dinamovişti. Iar Telekom Sport a încercat să îi afle povestea.

"Este angajatul clubului pe funcţia de kinetoterapeut. Este un băiat foarte bun care îşi face treaba foarte bine. În paralel face şi arbitraj în fotbal, pe noi nu ne deranjează atâta timp cât este lângă noi. Sigur că ne ajută, altfel nu ar fi stat. Noi suntem o echipă cu pretenţii mari în Champions League şi ne trebuie oameni profesionişti", spune antrenorul Constantin Ştefan.

  • Mladinovici a fost protagonistul celui mai ciudat meci din Cupa României la fotbal. În 2016 a arbitrat partida din "16-imi" dintre Dinamo şi Dinamo II, câştigat de...Dinamo.

Cariera lui Horia Mladinovici a fost mereu palpitantă. Cel mai sensibil moment a fost cu siguranţă pe 19 mai 2017 când s-a încercat mituirea lui din postura de "central" la meciul Foresta - Sepsi. Organele competente au fost sesizate, patru persoane au fost sub urmărire penală, iar însuşi secretarul general al AMFB, Claudiu Baboia, a fost arestat preventiv.

"Trebuie să fii un pic puternic ca şi psihic, pentru că altfel nu ai cum să rezişti în această meserie. Prefer să nu discut şi să lăsăm...ce s-a scris a fost...au fost nişte momente grele, pe care sper să nu le mai întâlnesc în viaţă şi pe care nu doresc nimănui să le aibă în viaţă. Fiecare doarme cum îşi aşterne", spune Mladinovici.

Urmăreşte mai jos un reportaj special, difuzat în cadul emisiunii Zoom Sport, ce îl are în prim-plan pe Horia Mladinovici.





 

Afla mai multe despre: mladinovicireportajcentral liga 1angajat dinamo 

viewscnt
Articole similare