Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce scuze a găsit Petrescu pentru înfrângerea echipei sale: "Asta ne lipseşte" Ce spune despre golurile primite de Arlauskis

VIDEO | Ce scuze a găsit Petrescu pentru înfrângerea echipei sale: "Asta ne lipseşte" Ce spune despre golurile primite de Arlauskis

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul campioanei explică eşecul în faţa ieşenilor prin faptul că o parte dintre jucătorii folosiţi nu au ritm de joc, iar alţii sunt obosiţi în urma calendarului aglomerat cu meciuri atât în campionat cât şi în Europa League.

CFR Cluj a ratat şansa de a se desprinde la cinci puncte de urmăritoarea Viitorul. 
 
"Nu ne aşteptăm să avem iar o înfrângere, după meciul din Europa. Moralul nostru la pauză era destul de rău, i-am văzut pe toţi cu capul în pământ.  E de înţeles că nu jucăm foarte bine, pentru că foarte mulţi jucători nu au meciuri în picioare, nu au ritm şi e normal. Repriza a doua am fost mai buni cred eu, Iaşi nu cred că a avut nicio ocazie în repriza a doua. Nu ţin minte niciun şut. E ceva negativ pentru noi că nu mai câştigăm în deplasare, dar eu zic că e de înţeles. Stăm numai în avioane, numai pe drumuri şi jucătorii nu îi antrenez eu mereu. Unii rămân acasă, unii vin cu noi, se vede e clar" argumentează Petrescu. 
 
Arlauskis nu a fost certat de Petrescu deşi antrenorul suţine că lituanianul a greşit la ambele goluri ale adversarilor.   
 
"Când pierdem, pierdem toţi.  Nu pot să fiu supărat pe un jucător. În primul rând antrenorul e de vină când se pierde şi după echipa. Când se câştigă echipa e prima şi după antrenorul. E normal că sunt supărat pe mine în primul rând" a adăugat tehnicianul campioanei. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: petrescucfr clujexplicaţiiarlauskis 

viewscnt
Articole similare