Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce se întâmplă când în finala Europa League ajung două echipe care au început sezonul în competiţii europene diferite? Răspunsul îl are Mihai Pilescu

VIDEO | Ce se întâmplă când în finala Europa League ajung două echipe care au început sezonul în competiţii europene diferite? Răspunsul îl are Mihai Pilescu
Comentarii

Atletico si Marseille au avut trasee diferite în acest sezon. Una a început din Europa League, cealaltă din Liga Campionilor. Mihai Pilescu ne aduce toate detaliile despre ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în astfel de situaţii.

Nu e prima oara cand Atletico ajunge in finala Europa League dupa ce a inceput sezonul in grupele Ligii Campionilor. S-a intamplat si in 2010. Madrilenii au terminat atunci pe locul trei grupa de Champions League cu Porto, Chelsea si Apoel, au trecut apoi in Europa League si au ajuns pana in ultimul act, pe care l-au si castigat, la Hamburg, in fata lui Fulham.

Prima echipa care a inceput sezonul in Liga Campionilor si l-a terminat cu un succes in Cupa Uefa sau în Europa League a fost Galatasaray. Era sezonul 1999-2000, cand pentru gruparea turcă jucau Hagi si Gica Popescu. TSKA Moscova, Sahtior, Chelsea si Sevilla sunt celelalte echipe care au triumfat in Cupa Uefa sau Europa League dupa ce au fost eliminate din Champions League. In schimb, Marseille face parte din galeria echipelor care au inceput sezonul in grupele Ligii Campionilor, au ajuns apoi pana in finala Europa League, dar au cedat in ultimul act. In 2004 clubul de pe Velodrome pierdea finala cu Valencia.

Afla mai multe despre: liga campioniloreuropa leaguechampions leagueatletico madridfinalamarseille 

viewscnt
Articole similare