Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cei mai grabiţi! Astra este prima echipă care revine în ţară după cantonament: "A fost diferit"

VIDEO | Cei mai grabiţi! Astra este prima echipă care revine în ţară după cantonament: "A fost diferit"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra va începe meciurile din 2019 pe terenul celor de la Gaz Metan, într-o adevărată finală pentru unul dintre locurile de play-off. Pentru Llullaku partida are însemnătate şi mai mare.

Două victorii, două remize şi o înfrângere au înregistrat elevii lui Costel Enache în stagiul de pregătire din Antalya.

"A fost un cantonament mai diferit. Dl. Enache are stilul lui, îmi place foarte mult. Ne-am şi distrat, am şi lucrat. A fost un cantonament din punctul meu de vedere foarte reuşit. Au fost două zile cu soare şi în restul a plouat. Nu a fost foarte uşor să lucrăm şi planurile antrenorilor nu au prea reuşit, dar asta nu contează, suntem profesionişti şi am încercat să dăm maximum la antrenamente" a spus Azdren Llulaku. 

Astra se va duela cu fostul ei antrenor la prima apariţie oficială în 2019. Giurgiuvenii joacă la Mediaş. LLullaku a ieşit golgheter al României pe când îmbrăca tricoul Gazului. 
 
 "Va fi un meci special. Cu siguranţă va fi greu, e o echipă foarte bună şi e meciul sezonului cred. Dacă învingem vom fi foarte aproape de play-off" spune vârful albanez.  
 
"Ne aşteaptă un program foarte greu, dacă ne dorim să ne îndeplinim obiectivul pus. Sperăm să începem bine. Primul meci e important cu Mediaş, după vedem ce se întâmplă" este conştient şi Neluţ Roşu. 
 
 
 

Afla mai multe despre: astracantonamentantalyagaz metanllullaku 

viewscnt
Articole similare