Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Celtic - Rangers 1-0. Prima înfrângere pentru Steven Gerrard vine chiar în Old Firm

VIDEO | Celtic - Rangers 1-0. Prima înfrângere pentru Steven Gerrard vine chiar în Old Firm
Comentarii

Celtic a câştigat derby-ul oraşului Glasgow, după ce a învins-o la limită pe Rangers, scor 1-0. Ntcham a marcat singurul gol al meciului în minutul 62.

Faţă de ultimele Old Firm, Rangers a arătat mult mai bine, dar la final, elevii lui Steven Gerrard au fost nevoiţi să se recunoască învinşi. Mijlocaşul francez Olivier Ntcham a marcat singurul gol al meciului în minutul 62, după o partidă disputată cu ocazii la ambele porţi.

 

 

Doar şapte scoţieni au început Old Firm ca titulari, dintre care cinci de la formaţia gazdă. Gerrard nu a venit să se apere pe Celtic Park aşa cum au făcut-o predecesorii săi, dar calitatea superioară a formaţiei lui Brendan Rodgers şi mai ales omogenitatea lotului s-au simţit destul de vizibil.

Portarul McGregor a fost cel mai bun jucător de la Rangers, iar formaţia de pe Ibrox rămâne fără victorie în 90 de minute cu Celtic de 6 ani, 5 luni şi 8 zile. 

A fost totodată prima înfrângere în 13 meciuri suferită de Steven Gerrard pe banca tehnică a scoţienilor de la Rangers. Atmosfera a fost realmente fabuloasă pe Celtic Park, suporterii celor două formaţii find renumiţi pentru felul în care-şi dispută derby-ul şi în tribune.

Aşa se aud 800 de fani ai lui Rangers în deplasare :)

 

 

Formaţii de start

Celtic: Gordon - Lustig, Boyata, Ajer, Tierney -  Ntcham, Brown, Forrest, Rogic - McGregor, Edouard

Rangers: McGregor - Tavernier, Katic, Goldson, Barisic - Jack, Ejaria, Kent, Artfield - Morelos, Lafferty

Au mai jucat: Sinclair, Christie şi Griffiths la Celtic respectiv Candeias şi Middleton la Rangers. Partida a fost arbitrată de William Collum, iar la meci au asistat 58.865 de spectatori.

Steven Gerrard, după meci: ”Dezamăgit pentru că este un meci uriaş. Ne va trebui ceva timp pentru a trece peste. Cred că în prima repriză am jucat slab nu am reuşit să pasăm aşa cum ne-am dorit, în partea a doua am fost mult mai buni. Cred că arbitrajul ne-a dezavantajat sunt dezamăgit de felul în care am fost arbitraţi la acest derby”

Afla mai multe despre: old firmcelticrangerssteven gerrard 

viewscnt
Articole similare