Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj, fără o piesă grea în marele meci cu Celtic. Dan Petrescu recunoaşte: "Este o pierdere foarte mare"

VIDEO | CFR Cluj, fără o piesă grea în marele meci cu Celtic. Dan Petrescu recunoaşte: "Este o pierdere foarte mare"

UEFA Europa League

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, nu va putea să mizeze pe fundaşul Kevin Boli în meciul cu Celtic, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană.

Fundaşul francez s-a accidentat în meciul cu Hermannstadt din campionat şi nu s-a recuperat pentru partida de joi. "Este o pierdere foarte mare", admite antrenorul CFR-ului.

Aflată la un punct de accederea în şaisprezecimile de finală ale Europa League, CFR Cluj întâlneşte, joi, de la 19:55, Celtic Glasgow, într-un meci programat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

"Avem nevoie de un rezultat poizitiv să mergem mai departe. Am spus şi după meciul cu Rennes că acel punct va fi cel mai greu de obţinut, pentru că jucăm cu două echipe masive care sunt mult mai bune ca noi. S-a adeverit cu Lazio, sper să nu se adeverească şi cu Celtic", a adăugat Petrescu.

CFR Cluj - Celtic, joi, 19:55, Telekom Sport 1

Dan Petrescu s-a referit şi la eşecul cu FC Botoşani, din Liga 1: "Normal că nimeni nu a fost fericit după acea înfrângere, ştim că am lăsat 10 jucători acasă dar nu mai contează. Şi Barcelona a lăsat jucători acasă şi s-a dus şi a câştigat la Inter. Cine ar fi crezut ? Nimeni. Toţi ziceau că Inter se califică.

Celtic poate să vină cu echipa a treia şi ne bate sigur dacă au noroc pentru că au trei echipe bune. Au nouă jucători de atac, oricare joacă e la fel pentur ei şi Barcelona s-a dus la Inter şi a bătut, asta este realitatea".

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare