Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR i-a luat pe Manea şi Chipciu, dar Petrescu tot nu este mulţumit: "Ce antrenor e fericit cu ce are?"

VIDEO | CFR i-a luat pe Manea şi Chipciu, dar Petrescu tot nu este mulţumit: "Ce antrenor e fericit cu ce are?"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a dat două adevărate lovituri pe piaţa transferurilor prin venirile lui Alexandru Chipciu şi Cristian Manea, însă Dan Petrescu s-a declarat nemulţumit şi doreşte o schimbare de strategie la echipa pe care o antrenează.

Nemulţumirile lui Petrescu sunt legate de bugetul de transferuri, care, conform spuselor lui, a fost inexistent: "Ce antrenor e fericit cu ce are? Toată lumea trebuie să vrea mai mult. Aşa voi fi mereu. E clar că îmi doream şi eu bani pentru transferuri dar din păcate nu am avut şi am luat jucători liberi sau cu bani foarte puţini"

Petrescu este conştient că CFR are un lot cu jucători care se află spre apusul carierei şi cere o schimbare de strategie: "Trebuie neapărat să luăm jucători tineri pentru că viitorul nu arată aşa de bine. Dacă ne uităm la FCSB, au 16-17 jucători în lot sub 25 de ani, e un lucru fantastic. Coman şi Man joacă de vreo trei ani în Liga 1, meci de meci, Olaru de vreo 3-4 ani, Tănase la fel, Nedelcu la fel, Vînă la fel. Noi avem jucători cu experienţă care au o anumită vârstă, peste 32-33 şi e clar că acest lot trebuie întinerit".

Potrivit transfermarkt.com, lotul lui CFR are o medie de vârstă de 28 de ani. În comparaţie, media celui de la FCSB este de 26,2 ani. Derby-ul începutului de an din Liga 1, CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujtransferuri cfr 

viewscnt
Articole similare