Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR se teme de Dinamo: "Îşi pot depăşi limitele, chiar dacă au probleme". Ce jucători i-au impresionat pe clujeni

VIDEO | CFR se teme de Dinamo: "Îşi pot depăşi limitele, chiar dacă au probleme". Ce jucători i-au impresionat pe clujeni

CFR Cluj

Comentarii

Campioana CFR e în formă maximă: a spulberat-o pe Voluntari cu 5-0, etapa trecută, şi vrea să plece cu toate punctele şi de pe terenul lui Dinamo. Clujenii au ajuns la 10 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat. Dinamo poate părea victimă sigură, însă, ardelenii se tem de orgoliul "câinilor" lui Rednic.

"Cu Dinamo nu va fi uşor, este un nume mare în fotbalul din România şi, chiar dacă nu are rezultate în ultima perioadă, cu ajutorul fanilor, poate face meciuri bune şi ne poate surprinde. Aşa că ne aşteptăm la o partidă dificilă.

Pentru noi este un avantaj atunci când întâlnim o echipă cu probleme, care nu are parte de linişte. Dar poate fi o sabie cu două tăişuri. Pentru că unii dintre jucători pot să-şi depăşească limitele, iar alţii, ca Salomao sau ca Nistor, dacă prind o zi bună, ne pot surprinde. 

A fost cam frig astăzi la Cluj şi sper ca mâine, la Bucureşti, să avem parte de o temperatură mai bună. Suntem pe drumul cel bun, nu am pierdut în ultimele 10-11 partide şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie, pentru că Steaua merge şi ea bine, face puncte, iar Viitorul la fel. Aşa că nu trebuie să ne relaxăm, ci să rămânem concentraţi. Echipele de calibrul lui Dinamo găsesc întotdeauna resursele de a reveni. Depinde doar de ei dacă o vor face în acest sezon sau în următorul" , a declarat Damjan Djokovic.

  • Dinamo - CFR Cluj se joacă marţi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: cfr clujmircea rednicvoluntaridjokovic 

viewscnt
Articole similare