Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chipciu le-a răspuns contestatarilor: "Nu am fost pe la Anderlecht pescar". Cum a regăsit Liga 1

VIDEO | Chipciu le-a răspuns contestatarilor: "Nu am fost pe la Anderlecht pescar". Cum a regăsit Liga 1

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu a revenit în Liga 1 şi a fost titular în meciul pe care CFR Cluj l-a câştigat împotriva lui U Craiova. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit cum a regăsit campionatul României şi a ţinut să le răspundă contestatarilor.

Mai mulţi jucători de la U Craiova au spus că CFR Cluj a avut noroc în victoria cu 2-0, însă Chipciu nu este de acord cu aceste afirmaţii şi crede că noua sa echipă are toate şansele să câştige un nou titlu de campioană: "Se cam întâmplă la fiecare meci să crezi că CFR are noroc, dar ăsta e stilul de echipă, aşa se câştigă campionatele. Poţi să câştigi campionatul şi cu posesie, dar posesie cu un scop. Din apărare să te duci prin pase scurete până în atac".

Chipciu le-a răspuns contestatarilor: "Nu am fost pe la Anderlecht pescar"

Revenit în România, Chipciu a ţinut să vorbească despre ultima perioadă petrecută la Anderlchet, unde nu a jucat mai deloc: "M-am detaşat de gândurile şi de toată presiunea.... presiunea era oricum doar în creierul meu, tot ce spunea lumea, ce face, cum face... am jucat 80 de minute, după 7 luni. Într-adevăr, în ziare s-a scris că nu am mai jucat, dar eu sunt un jucător care mă pregătesc. Am alergat săptămâna asta 40 de kilometri, duminică-luni-marţi, singur. Nu am fost pe la Anderlecht pescar, am fost cu Kompany, cu Chadli, cu jucători buni".

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat în stil de mare campioană în derbiul cu Universitatea Craiova.

În Bănie, echipa lui Dan Petrescu a marcat la prima ocazie de poartă. Rondon a reuşit primul său gol în campionat în tricoul CFR-ului. Până la pauză, Craiova putea reveni în meci, dar jucătorii lui Papură au ratat ocazie după ocazie. Nistor a dat primul bară, apoi Mihăilă şi Koljic nu au reuşit să îl învingă pe Arlauskis din trei încercări. În al şaselea minut de prelungire, Ivan a dat şi el bară, iar clujenii au intrat în avantaj la cabine.
 
După pauză, euforia oltenilor s-a risipit, iar CFR a trecut din nou în controlul meciului. Rondon putea face dubla, dar bara i-a refuzat şi lui golul. S-a făcut până la urmă 2-0 după cursa de senzaţie a lui Manea. Croatul Martic şi-a trimis mingea în proprie poartă şi a stabilit scorul final. Craiova - CFR s-a terminat 0-2, iar echipa lui Dan Petrescu va lua startul în play-off cu trei puncte avans faţă de principala urmăritoare.

Afla mai multe despre: chipciucfr cluj 

viewscnt
Articole similare