Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chipciu, nemulţumit de terenul de la Botoşani după victoria cu 2-0: "Intrai până la genunchi în el"

VIDEO | Chipciu, nemulţumit de terenul de la Botoşani după victoria cu 2-0: "Intrai până la genunchi în el"

CFR Cluj

Comentarii

A revenit Liga 1, au revenit şi terenurile proaste, cel puţin asta susţine Alexandru Chipciu, care nu a fost mulţumit de gazonul de pe "municipalul" de la Botoşani.

"Un teren greu şi la propriu şi la figurat pentru că intrai până la genunchi în el şi la figurat pentru că la Botoşani e greu să câştigi. La cum s-au respectat regulile în România, nu prea cred că echipele.... toate echipele au respectat regulile, s-au antrenat două zile şi au făcut un meci bun", a declarat Chipciu la flash interviul de la finalul partidei. CFR a câştigat, 2-0, datorită celor două goluri marcate de Deac în startul partidei. 

Chipciu, fost jucător la FCSB, a jucat 85 de minute, fiind schimbat de Dan Petrescu pe finalul partidei: "Antrenorul decide cine intră în teren, el trebuie să ia deciziile pentru că atunci când lucrurile nu merg, antrenorul e principalul responsabil pentru rezultate, automat trebuie să te supui antrenorului şi când te bagă, să faci un meci cât mai bun"

Pentru campioana en-titre din România urmează un meci extrem de important, împotriva celor de la U Craiova: "Un meci important, Craiova e o echipă cu jucători buni, au câştigat ieri cu puţină şansă, dar ne aşteptăm să fie un meci greu şi sper să-l câştigăm", a mai spus internaţionalul român. 

Afla mai multe despre: cfr clujchipciu 

viewscnt
Articole similare