Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chipciu recunoaşte: "Nu mai avem naţionala din '94 sau din '98". Cum a comentat debutul lui Ianis Hagi: "Tatăl său a însemnat copilăria mea"

VIDEO | Chipciu recunoaşte: "Nu mai avem naţionala din '94 sau din '98". Cum a comentat debutul lui Ianis Hagi: "Tatăl său a însemnat copilăria mea"

Echipa națională

Comentarii

România s-a impus fără probleme în meciul de aseară cu Lituania, scor 3-0, şi a urcat pe locul secund în grupa din Liga Naţiunilor. Puşcaş, Keşeru şi Stanciu au marcat golurile tricolorilor.

"Cred că cel mai bun meci al naţionalei a fost cel din Serbia. Puteam să şi câştigăm cu 3-2 în ultimele minute. Şi nu putem să comparăm Serbia cu Lituania. Aşa, ca scor, a părut lejer. E greu fotbalul în ziua de astăzi. În primul rând, naţionala noastră nu mai este naţionala din '94, din '98, când câştiga preliminariile cu echipe ca Franţa în grupă.

Acum nu putem să spunem că am bătut vreo naţională mare sau că suntem cei mai buni pentru că am bătut Lituania. Nu, suntem o naţională muncitoare, cu jucători care vin din spate foarte buni, Cicâldău, Ianis Hagi, ceilalţi care sunt la naţionala sub 21 de ani şi care poate, pe viitor, vor veni şi vor ridica naţionala la nivelul la care a fost în trecut" , a spus Chipciu.

În meciul cu Lituania a debutat pentru prima reprezentativă şi Ianis Hagi. Căpitanul Viitorului a fost trimis în teren de Cosmin Contra în minutul 68, în locul lui Claudiu Keşeru.

"L-am văzut prima oară la antrenament pe Ianis Hagi. Pentru mine, tatăl său a însemnat copilăria mea. probabil dacă nu era Gică Hagi, nici copilăria mea nu mai era la fel. Îi port un respect imens. Din această cauză, mi-e simpatic şi Ianis. Şi chiar e un jucător foarte bun. Foarte tehnic şi are şi forţă. Din afară, înainte să îl cunosc, credeam că nu e puternic fizic. Dar m-a impresionat. La antrenamente chiar m-am ciocnit de câteva ori cu el" , a continuat Alexandru Chipciu.

Afla mai multe despre: chipciuromanialituanialiga natiunilorstanciupuscas 

viewscnt
Articole similare