Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cifrele dezastrului unic în istoria lui Dinamo. Niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Panduru mătură cu dinamoviştii: "De ce era locul tău în playoff?"

VIDEO | Cifrele dezastrului unic în istoria lui Dinamo. Niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Panduru mătură cu dinamoviştii: "De ce era locul tău în playoff?"

Fotbal

Comentarii

Dinamo traversează cel mai slab start de sezon din istorie, cu trei înfrângeri şi niciun gol marcat. Întreaga statistică e roş-albilor e dezastruoasă.

Situaţia critică în care se află Dinamo s-a adâncit şi mai mult odată cu meciul contra campioanei. Roş-albii au ajuns la trei înfrângeri, nu au niciun gol marcat şi opt primite. De altfel, întreaga statistică arată că dinamoviştii sunt într-o criză profundă.

Cifre Dinamo în primele trei etape:

  • zero goluri înscrise
  • opt goluri încasate
  • trei şuturi pe poartă

Cifre adversari în meciurile cu Dinamo:

  • 15 şuturi pe poartă
  • 35 de şuturi la poartă 

<<Trec trei etape, nu dai niciun gol, nu câştigi niciun punct. Anul trecut când jucau în playout spuneau: "Nu avem ce să căutăm aici. Locul nostru e în playoff". Ai jucat cu trei echipe de playoff. De ce era locul tău în playoff? "Noi nu avem ce să căutăm. Noi jucăm aşa, că s-a întâmplat să fim aici, dar noi avem fotbal de palyoff."

Uite ce se întâmplă când joci cu echipe de playoff şi atenţie, cu echipa a doua a CFR-ului>>, a declarat Panduru la Telekom Sport. 

Dinamo a jucat în playout în ultimele două sezoane. Iată cum stătea după trei etape în fiecare dintre cele două:

2017-2018 două victorii şi o înfrângere; golaveraj 4-1

2018-2019 o victorie, un egal o înfrângere; golaveraj 7-7

După un start de sezon în care a jucat cu Viitorul, Craiova şi CFR Cluj pentru dinamovişti urmează o perioadă cu partide, cel puţin teoretic, mai uşoare: Clinceni, Poli Iaşi, Chindia şi Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: dinamoliga 1panduru 

viewscnt
Articole similare