Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cine e Vasile Constantin, noul puşti minune al Craiovei. A marcat din nou pentru olteni la Târgu Mureş!

VIDEO | Cine e Vasile Constantin, noul puşti minune al Craiovei. A marcat din nou pentru olteni la Târgu Mureş!
Comentarii

Cine e Vasile Constantin, noul puşti minune al Craiovei? A recidivat şi a marcat pentru U Craiova contra lui FC Hermannstadt

A adus victoria Craiovei în partida cu Academica Clinceni printr-un şut senzaţional! Acum, a recidivat şi a marcat pentru echipa lui Papură în deplasarea de la Târgu Mureş, cu FC Hermannstadt.

El este Vasile Constantin, noul puşti minune din Bănie! La primul său meci în Liga 1, la 12 minute de la apariţia pe gazon, în minutul 5 al prelungirilor, a ieşit la rampă Vasile Constantin.

Are doar 21 de ani şi a lovit deja puternic în inima fanilor Craiovei: ”Craioveanu a fost un idol pentru mine! La fel şi domnul Balaci!” a declarat puştiul născut chiar în Oltenia, în comuna Celaru. ”Mă bucur foarte mult că am înscris şi că am câştigat acest meci. Pentru asta mă antrenez zi de zi, să joc şi să marchez. Era ruşinos să facem egal acasă cu Clinceni”, a spus Vasile Constantin, la Telekom Sport, imediat după finalul meciului dintre Craiova şi Clinceni, scor 3-2.

Contra sibienilor, Constantin a deschis scorul în minutul 3. Aflat abia la al 5-lea meci în tricoul echipei sale de suflet, pentru care înainte de deplasarea de la Târgu Mureş strânsese doar 117 minute.

Afla mai multe despre: vasile constantinu craiova 

viewscnt
Articole similare