Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cine lucrează pentru razvanburleanu.ro? Reacţia şefului FRF când a trebuit să explice dacă echipa federaţiei scrie pentru un blog particular

VIDEO | Cine lucrează pentru razvanburleanu.ro? Reacţia şefului FRF când a trebuit să explice dacă echipa federaţiei scrie pentru un blog particular

FRF

Comentarii

Dialog aprins între moderatorul Telekom Sport Tudor Silviu Samuilă şi Răzvan Burleanu, în cadrul conferinţei de presă organizată de preşedintele FRF după Comitetul Executiv de astăzi.

Şeful FRF a fost întrebat dacă foloseşte resurse ale federaţiei pentru publicaraea articolelor de pe blogul personal, în care a lansat în ultimele săptămâni o serie de atacuri la adresa principalului său contracandidat, Ionuţ Lupescu.

Burleanu a susţinut iniţial că el este cel care este scrie pe blogul personal, după care a recunoscut că "colegi din federaţie" îl ajută la documentare, doar că o fac în timpul lor liber.

Redăm mai jos dialogul dintre cei doi.



Tudor Silviu Samuilă: "Cine lucrează pentru razvanburleanu.ro?"
Răzvan Burleanu: "Vă uitati chiar la persoana care scrie..."

Tudor Silviu Samuilă: "Dumneavoastră scrieţi şi analizaţi dosarele?"
Răzvan Burleanu: "Dumneavoastră câte ore credeţi ca am pe zi? Credeti că stau în arhivă să caut?"

Tudor Silviu Samuilă: "Cine?"
Răzvan Burleanu: "Am colegi care fac acest lucru..."

Tudor Silviu Samuilă: "Acesta e un blog particular, privat. Iar dumneavoastră aţi deschis arhivele unor oameni care lucreaza pentru blogul dumneavoastră privat. Pentru că nu e blocul Federaţiei Române de Fotbal, e blogul candidatului Răzvan Burleanu! Şi pe blogul candidatului Burleanu vin dezvăluriri din actele FRF şi dumneavoastră le folosiţi în interes particular. E corect? E etic?"
Răzvan Burleanu: "Nu... Nu aveţi dreptat! Nu este un blog privat în primul rând! Eu sunt persoană publică.
Pe acest blog veţi gâsi informaţii despre contracte de sponsorizare semnate de mine pentru FRF. Veţi găsi inclusiv informaţii cu parteneri şi sponsori, contracte semnate de preşedintele FRF, în desfăşurarea mandatului".

Tudor Silviu Samuilă: "Dar e un blog al candidatului Răzvan Burleanu..."
Răzvan Burleanu: "Este site-ul meu! Unde aţi fi dorit să facem publice aceste informaţii?"

Tudor Silviu Samuilă: "Pe site-ul FRF pentru că doar oamenii de la FRF ar fi trebuit să aibă acces la asemenea acte. Nu cei care lucrează pentru blogul dumneavoastră!"
Răzvan Burleanu: "Nu lucrează nimeni pentru acest blog..."

Tudor Silviu Samuilă: "Păi nu aţi spus că nu aveţi timp toată ziua"
Răzvan Burleanu: "Nu am timp să mă uit în arhive... Şi acest lucru este făcut de colegii mei, în timpul lor liber"

Tudor Silviu Samuilă: "Angajaţii FRF lucrează pentru blogul dumneavoastră particular? Angajaţi ai FRF lucrează pentru www.razvanburleanu.ro?"
Răzvan Burleanu: "Nu! Angajaţii FRF lucrează ca prădătorii pe care dumneavoastră îi susţineţi să nu mai aibă ce să facă în fotbalul românesc".

Vezi întregul dialog în clipul de mai jos, de la minutul 13:00.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrf 

viewscnt
Articole similare