Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciprian Deac despre un posibil transfer de la CFR Cluj: ”Eu personal nu mă gândesc să plec, dar dacă va veni o ofertă bună...”

VIDEO | Ciprian Deac despre un posibil transfer de la CFR Cluj: ”Eu personal nu mă gândesc să plec, dar dacă va veni o ofertă bună...”

CFR Cluj

Comentarii

Din cantonamentul din Antalya, vedeta CFR-ului, Ciprian Deac a vorbit despre actualitatea de la CFR Cluj şi despre şansele formaţiei sale la titlu. Totodată, internaţionalul român a discutat despre posibilitatea unui transfer în străinătate, dar şi despre ultimele mutări din Liga 1.

Noua achiziţie a rivalei FCSB, Adrian Stoian e văzută cu ochi buni de Ciprian Deac: ”Cred că FCSB s-a întărit. Stoian e un jucător bun, l-am cunoscut la echipa naţională, un băiat serios care cred că va face o treabă bună acolo” a spus Deac.

Fotbalistul campioanei nu regretă că nu a plecat încă de la CFR şi speră că echipa sa nu va trebui să se despartă de golgheterul George Ţucudean pentru a-şi rezolva problemele financiare: ”Mă bucur sincer că am rămas, am câştigat campionatul. CFR este o echipă care îşi propune câştigarea campionatului, eu sunt acasă şi mă simt foarte bine aici. Suntem liniştiţi pentru că nu avem bancomate aici să verificăm situaţia :) Au fost probleme, dar sper să se rezolve cât mai repede pentru că merităm să primit tot ceea ce s-a promis. Suntem pe primul loc şi am demonstrat că avem valoare. Eu sper că nu e nevoie să fie vândut un jucător pentru a se rezolva situaţia, pentru că un club care îşi propune atâtea lucruri nu are voie să facă asta. Ne dorim să fie bine pentru club, dar nu mi-aş dori să trăim de pe urma vânzării unui jucător” a mai adăugat Ciprian Deac.

Trei fotbalişti importanţi ai clujenilor, Paulo Vinicius, Culio şi Camora sunt în discuţii pentru prelungirea contractelor scadente în această vară. Deac, unul dintre liderii clujenilor este convins că aceştia vor rămâne la echipă. Despre o eventuală plecare a sa în străinătate, Deac a spus: ”Din ce ştiu eu toţi trei voi să rămânâ la Cluj să ne îndeplinim obiectivul. Sunt trei jucători foarte buni. Eu personal nu mă gândesc să plec, am jucat bine aici, dar dacă va veni o ofertă bună pentru mine şi club, poate voi pleca, nu ştiu” a spus Deac.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare