Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ciprian Deac, momentul serii: ”Cum mă simt? Mi-e frig!” :) Cum a comentat netitularizarea de la Roma

VIDEO Ciprian Deac, momentul serii: ”Cum mă simt? Mi-e frig!” :) Cum a comentat netitularizarea de la Roma

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I. Sibienii au revenit la această partidă pe propriul stadion, după ce până acum au jucat meciurile de acasă din acest sezon la Târgu Mureş.

Ciprian Deac consideră că lucrurile nu s-au complicat pentru campioană după această remiză: ”Păi de ce să se complice? Contează când se termină campionatul. Când se trage linie să fim acolo, sus. Urmează play-off-ul şi acolo va fi care pe care”

Starul CFR-ului a explicat şi cum s-a ajuns la remiza de la Sibiu: ”Nu ne-am creat foarte multe ocazii în prima repriză, în a doua rerpiză am început mai bine, am avut câteva ocazii, am reuşit să marcăm, după care a venit acel penalty”

Ciprian Deac a oferit apoi momentul serii. Întrebat cum se simte după ultimele evenimente şi netitularizarea de la Roma, internaţionalul român a replicat: ”Mi-e frig. Adică în ce sens să mă simt? Eu sunt jucător, sunt angajat. Am şefi, care ei decid, eu pot să zic doar că-mi fac treaba cât mai bine, vin la antrenament, sunt profesionist, muncesc, Mister alege primii 11. Suntem 30 de jucători de valori apropiate. Aici, la CFR, nu există jucători titulari sau jucători de neînlocuit. E clar că e diferenţă de nivel de joc, dar suntem jucători profesinoşti şi trebuie să ne adaptăm oricărei situaţii, deci nu avem nicio scuză” a mai spus Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare