Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Claudiu Belu se bucură că a "scăpat" de FCSB: "Am acceptat cu braţele deschise, aveam nevoie să joc!" Becali nu-l lasă să evolueze în meciul direct

VIDEO | Claudiu Belu se bucură că a "scăpat" de FCSB: "Am acceptat cu braţele deschise, aveam nevoie să joc!" Becali nu-l lasă să evolueze în meciul direct

FCSB

Comentarii

Claudiu Belu (26 de ani) a fost împrumutat de FCSB la FC Voluntari, echipă unde să aibă mai multe şanse să joace, iar fundaşul dreapta spune că a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri propunerea de a merge sub formă de împrumut la formaţia din Ilfov. Belu nu va juca împotriva FCSB în meciul direct.

Adus de Gigi Becali (61 de ani) de la Astra, liber de contract, Belu n-a reuşit să se impună în echipa pe care acum o antrenează Bogdan Vintilă (47 de ani). Fundaşul a jucat puţin, iar după transferurile lui Valentin Creţu şi Cristi Manea a prins rar spre deloc echipa.

Împrumutat de FCSB la Voluntari, Belu nu va avea ocazia să-şi înfrunte fosta echipa în meciurile directe. Belu s-a bucurat când a apărut oportunitatea de a merge la echipa antrenată de Mihai Teja. Belu le dă şanse foarte mari celor de la FCSB să câştige titlul în acest sezon.

"Nu am vorbit cu nimeni, a fost o decizie a clubului de a mă împrumuta şi am acceptat cu braţele deschise pentru că aveam nevoie să joc. (n.r. - la titlu) Cred că au şanse foarte mari anul acesta şi sper să reuşească în sfârşit să câştige. (n.r. - Vei juca împotriva lor?) Nu", a spus Claudiu Belu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

  • 736 de minute a strâns Claudiu Belu în nouă meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB.
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului.

Afla mai multe despre: claudiu belufcsbfc voluntari 

viewscnt
Articole similare