Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Clujenii au ratat victoria, însă se mulţumesc şi cu remiza. Cristi Bălgrădean: "Cred că este un rezultat corect, echitabil"

VIDEO | Clujenii au ratat victoria, însă se mulţumesc şi cu remiza. Cristi Bălgrădean: "Cred că este un rezultat corect, echitabil"

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj a remizat, joi seară, pe propriul teren, scor 1-1, împotriva celor de la Young Boys Berna, în cea de-a doua rundă a grupelor din Europa League. Scorul a fost deschis de Mario Rondon, în minutul 62, iar golul egalizator a picat 7 minute mai târziu, prin Christian Fassnacht.

Clujenii au irosit şansa de a acumula maximum de puncte după primele două partide din grupele Europa League. Au încasat un gol din partea elveţienilor în urma unei ezitări. O aruncare de la margine pe care nu au reuşit să o respingă, iar adversarii au speculat prima slăbiciune arătată de ardeleni.

"Suntem dezămăgiţi că nu am reuşit să câştigăm, dar, per total, cred că acesta este un rezultat corect. Ambele echipe au avut câte o ocazie mare. Ei poate ne-au dominat pe final când am căzut noi fizic, dar eu cred că este echitabil rezultatul. Am întâlnit astăzi o echipă masivă, o echipă agresivă. În acelaşi timp noi am încercat să contracarăm cu jocul nostru. Ne-a dezechilibrat puţin şi accidentarea lui Vinicius. Încă nu suntem calificaţi matematic şi nu avem cum să fim relaxaţi", a declarat, la finalul partidei, portarul Cristan Bălgrădean.

După două runde, CFR Cluj are 4 puncte, la egalitate cu AS Roma, care în această rundă a terminat la egalitate, pe Olimpico, scor 0-0, cu TSKA Sofia. Bulgarii şi elvenţienii de la Young Boys au câte un punct.

Runda următoare, CFR Cluj va juca pe Olimpico din Roma, pe 5 noiembrie.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare