Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Comparaţia onorantă pentru Alibec: "Se aseamănă mult cu el" Complimentele primite de atacant de la Junior Morais

VIDEO | Comparaţia onorantă pentru Alibec: "Se aseamănă mult cu el" Complimentele primite de atacant de la Junior Morais

Astra Giurgiu

Comentarii

Fostul său coleg de la Astra şi FCSB îl laudă pe vârful giurgiuvenilor pe care îl aseamănă cu fostul fotbalist al lui Inter Milano, Adriano.

Alibec traversează o perioadă foarte bună, reuşind şapte goluri în acest sezon al Ligii I. Iar în tandem cu Budescu, a dus Astra până pe locul secund al Ligii I. 
 
"Când au mingea la picior sunt decisivi şi mă bucur foarte mult că au revenit să joace la un nivel mai bun. Cu siguranţă cred că va face o performanţă bună. Dacă nu pleacă nici Budescu nici Alibec, eu zic că se bat la titlu. Alibec nu ştiu de ce nu a plecat la o echipă mai mare, putea să joace la un nivel foarte bun. Eu îl compar cu Adriano" este reacţia lui Junior Morais. 
 
Fundaşul lui Gaziantep a evoluat şi la FCSB şi la Astra şi le ţine pumnii fostelor sale echipe în lupta pentru titlu. 
 
"Diferenţa e foarte mare. Astra, unde am început, a fost foarte bine, dar Steaua e cea mai iubită echipă din România. Acolo e o presiune mai mare, dar eu spun că Steaua e Steaua. Când am venit eu aici era Steaua. Când eram la Astra jucam împotriva Stelei şi e greu să spun FCSB. Va fi un play-off foarte frumos şi sper să câştige Steaua sau Astra" adaugă fotbalistul de 33 de ani. 
 
 

Afla mai multe despre: astraalibecbudescufcsbjunior moraisadrianocomparaţie 

viewscnt
Articole similare