Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Confuzie generală. Falub a vrut să antreneze Steaua în Liga a patra, dar spune că aseară a jucat contra Stelei :)

VIDEO | Confuzie generală. Falub a vrut să antreneze Steaua în Liga a patra, dar spune că aseară a jucat contra Stelei :)

FCSB

Comentarii

Adrian Falub, tehnicianul echipei Universitatea Cluj a folosit în interviul de după partida cu FCSB, de câteva ori numele Steaua.

Falub a fost la un pas să preia echipa CSA Steaua în Liga a patra. A fost chiar anunţat printr-un comunicat de presă pe banca roş-albaştrilor, dar ulterior discuţiile au picat.

La finalul partidei U Cluj - FCSB (0-1), Falub a făcut trimitere la adversarul din Cupa României folosind de câteva ori numele ... Steaua.

”Am avut o strategie bună, am avut curajul să jucăm şi am avut caracterul ca să ne batem cu Steaua şi asta e foarte important. Eu cred că ocaziile importante şi ocaziile cele mia mari le-am avut noi. Din păcate, am ratat. Am primit un gol poate parabil, dar până la urmă cred că rămânem din meciul ăsta cu impresia că putem juca bine şi suntem o echipă mai bună decât locul din clasament din Liga a II-a.

Am avut şapte ocazii de gol, Steaua a avut poate un plus de posesie. Dar asta am ştiut, practic le-am lăsat noi jumătate de teren ca să joace. A avut controlul jocului aparent, pentru că posesia au făcut-o în majoritatea timpului în terenul lor. Dar ocaziile de gol clare le-am avut noi, ei nu au avut ocazii clare de gol” , a spus Falub la finalul partidei disputate contra FCSB. 

Afla mai multe despre: adrian falubfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare