Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constănţenii debordează de optimism înaintea meciului cu Porto! Vor să obţină prima victorie în grupele cupei EHF

VIDEO | Constănţenii debordează de optimism înaintea meciului cu Porto! Vor să obţină prima victorie în grupele cupei EHF

Handbal

Comentarii

Handbaliştii de la Dobrogea Sud vor să-şi ia revanşa în faţa suporterilor, după ce au pierdut primul meci în Grupa C a Cupei EHF, 25-29, pe terenul celor de la Holstebro. Adversara de sâmbătă va fi Porto, considerată drept favorita grupei. Meciul dintre Dobrogea Sud şi Porto va fi transmis în direct pe Telekom Sport 2, sâmbătă, de la ora 14:45.

Constănţenii lui Sundovski au moral bun înaintea meciului cu Porto, al doilea din Grupa C a Cupei EHF. S-au încălzit în Liga Naţională, unde au câştigat la un gol diferenţă partida cu Steaua, 25-24. După 18 etape disputate, Dobrogea Sud este lider în campionat. Nu la fel de bună este situaţia în Cupa EHF: constănţenii au debutat cu o înfrângere, 25-29 în deplasare cu Holstebro şi sunt pe locul 3. Urmează cel mai dificil meci din grupă, cu Porto, care este lider, după 37-26 cu Liberbank Cuenca. 
 
 
”Ştim că mâine este un meci important pentru noi. Ştim că practic Porto este cea mai puternică din grupă, este un adversar dificil, dar să nu uităm că totuşi jucăm la noi acasă, pe teren propriu, cu suporterii lângă noi şi am dovedit de mai multe ori că putem face faţă oricărei presiuni, oricărei echipe mult mai puternice decât noi. Suntem cu moralul bun, suntem uniţi, vrem să demonstrăm că avem valoare şi că nu am ajuns în această grupă decât pe merit. Nu cred că este un capăt de ţară nici dacă mâine vom pierde, însă cu siguranţă promitrem că vom da totul pe teren să câştigăm”,  a declarat căpitanul echipei, Laurenţiu Toma. 
 
Şi antrenorul Zvonko Sundovski este optimist înaintea duelului cu portughezii.  
 
”Eu cred că o să fie în primul rând un meci frumos, avem treabă cu o echipă foarte bună, cu o echipă care are şi calitate şi cantitate, ca să zic aşa. Sunt jucători buni, sunt pe formă bună. Noi vedem şansa noastră, normal, jucăm acasă. Şi noi avem echipă bună, care este pregătită bine să se bată cu ei şi să aducă primele puncte din grupă la Constanţa. Dacă vom continua să jucăm la fel de bine şi cu alte echipe, cred că avem şanse şi să trecem de grupe”. 
 
HC Dobrogea Sud - Porto va fi în direct pe Telekom Sport 2, sâmbătă, de la ora 14:45. 
 
 
 

Afla mai multe despre: cupa ehfdobrogea sudporto 

viewscnt
Articole similare