Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Continuă problemele! Karvina - Sparta Praga 1-1. Stanciu, evoluţie destul de slabă. Niţă a fost titular, Vătăjelu a intrat în partea a doua

VIDEO | Continuă problemele! Karvina - Sparta Praga 1-1. Stanciu, evoluţie destul de slabă. Niţă a fost titular, Vătăjelu a intrat în partea a douagalerie foto

Stranieri

Comentarii

Cu Stanciu şi Niţă titulari, Sparta Praga s-a împiedicat din nou şi a făcut doar 1-1 cu cei de la Karvina, în deplasare. Nicolae Stanciu a fost schimbat în minutul 89.

Problemele continuă la Sparta Praga, deşi şi-a pus un nou antrenor în această săptămână, pe Pavel Hapal. Echipa din capitala Cehiei a deschis scorul în minutul 23, prin Kanga, însă apoi n-a mai produs prea mult pericol la poarta adversă. Karvina a reuşit să egaleze pe final, în minutul 86, după ce apărarea celor de la Sparta au tratat cu lejeritate un atac al gazdelor. Wagner a rămas singur cu Niţă, l-a driblat pe portarul român şi a marcat.

Nicolae Stanciu a avut o evoluţie destul de slabă şi a fost schimbat în minutul 89. Mijlocaşul adus de la Anderlecht a avut câteva sclipiri în prima repriză, dar apoi s-a stins. În poartă, Niţă şi-a făcut datoria şi nu are nicio vină la gol. Bogdan Vătăjelu, al treilea român din lotul lui Sparta Praga, a intrat în minutul 74, dar nu a avut realizări remarcabile.

Este al treilea 1-1 consecutiv pentru Sparta Praga. După acest rezultat, echipa la care sunt legitimaţi Stanciu, Niţă şi Vătăjelu se află la 14 puncte de liderul Plzen, care are un meci în minus.


Min. 90+3 Fluier final, un nou pas greşit făcut de Sparta.


Min. 86 Gol Karvina! Apărarea Spartei Praga a cedat uşor şi Karvina a egalat. Stanciu a fost schimbat în minutul 89.


Min. 74 A intrat şi Vătăjelu pe teren


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima parte.


Min. 23 GOL SPARTA! Kanga trage foarte bine de la 18 metri şi înscrie.


Min. 21 Ocazie ratată de Nicolae Stanciu. Mijlocaşul de 24 de ani bătut o lovitură liberă de pe partea stângă, a tras direct pe poartă, sub bară, dar portarul adversar a respins în corner.


Min. 1 - A început meciul


ECHIPELE DE START


Sparta Praga o ia de la capăt cu noul antrenor în direct la Telekom Sport 2, sâmbătă, de la 16:00. Pavel Hapal a fost adus la începutul săptămânii în locul lui Andrea Stramaccioni, iar colonia de români speră să obţină o primă victorie cu acesta pe bancă, în meciul împotriva celor de la Karvina.

KARVINA - SPARTA PRAGA e LIVE VIDEO pe Telekom Sport 2

Nu rata meciul jucat de Florin Niţă, Bogdan Vătăjelu şi Nicolae Stanciu în tricoul Spartei Praga în acest sezon.

"Am rămas cu o impresie bună, am făcut câteva antrenamente bune. Cred că este mai bine cu un antrenor local, pentru că ştie echipele, campionatul şi cu siguranţă ne vom adapta la cerinţele sale", a declarat Nicolae Stanciu despre noul antrenor.

Adus la insistenţele lui Stramaccioni, Stanciu este în pericol. Basarab Panduru a păţit la fel la Benfica, în urmă cu mai bine de 20 de ani

"Două rezultate de egalitate acasa, o victorie în deplasare, îţi povesteam de Vitoria. Primul meu meci la Benfica este un Tirsense - Benfica 0-1, marchez golul, castigam acel meci, exact cum a marcat Stanciu, dupa care este dat afara Jorge, aşa se întâmplă şi cu Stramaccioni", a declarat Basarab Panduru.




 

Afla mai multe despre: stanciunitalive video sparta pragagol stanciu 

viewscnt
Articole similare