Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra, discurs extrem de dur după meciul din Malta: "Unii jucători au plâns! Eu nu sunt ca ceilalţi!" Selecţionerul e gata de "război". Ce l-a enervat

VIDEO | Contra, discurs extrem de dur după meciul din Malta: "Unii jucători au plâns! Eu nu sunt ca ceilalţi!" Selecţionerul e gata de "război". Ce l-a enervat

Echipa națională

Comentarii

România a învins Malta, scor 4-0, însă în ciuda victoriei selecţionerul Cosmin Contra a fost nervos la conferinţa de presă, deranjat de insinuările apărute în spaţiul public după meciul din Norvegia.

Mai mulţi oameni de fotbal au arătat cu degetul spre selecţioner pentru decizia de a-i titulariza pe Paul Anton sau Gicu Grozav, lăsând să se înţeleagă că prezeţa lor în primul 11 ar fi avut în spate interese ascunse ale lui Contra.

După meci, Contra a precizat că astfel de declaraţii afectează puternic anumiţi jucători ai naţionalei şi a anunţat că e gata să meargă în justiţie pentru a-i pune pe critici să şi probeze insinuările că ar face selecţia în funcţie de anumite interese ale impresarilor. "Eu nu sunt ca ceilalţi de înainte (n.r. selecţioneri, eu nu voi fi niciodată ca alţii care au fost înaintea mea!", a spus Contra în conferinţa de presă.

"Nu e de glumă, pentru că e o chestie foarte serioasă care se întâmplă şi care afectează anumiţi jucători şi anumite persoane din familiile jucătorilor, de minciunile care se spun încontinuu la echipa naţională, despre anumite persoane, despre anumiţi jucători.



Vreau să anunţ pe această cale că oricine va mai insinua, oricine va mai spune că eu fac selecţia pe anumite prietenii cu cineva, va fi dat în judecată. Eu nu sunt ca ceilalţi de înainte, eu nu voi fi niciodată ca alţii care au fost înaintea mea.

Vreau să fie mult mai cumpătaţi în a spune anumite lucruri care pot afecta anumite persoane sau anumite familii sau anumiţi jucători.

Eu sunt puternic şi nu am nicio problemă, dar când văd că sunt jucători care sunt foarte afectaţi şi am avut şi jucători care chiar au plâns după anumite articole, după anumite lucruri care se scriu, atunci nu pot să trec cu vederea.

De foarte multe ori, ceea ce se întâmplă în Bucureşti la anumnite partide ale echipei naţionale, fluierături, înjurături, se datorează tocmai minciunilor care se scriu încontinuu.

[...] Pe mine nu mă surprinde (n.r. că apar critici). Pe mine nu mă afectează, atât cât nu afectează echipa. Dar atâta timp cât văd anumite situaţii şi lumea nu îşi dă seama şi cei care scriu inconştient sau afirmă inconştient anumite lucruri nu îşi dau seama că multe familii suferă, copii, părinţi, bunici şi nu îşi dau seama că pot influenţa cu anumite lucruri care se scriu.

Şi e păcat că în loc să construim, noi distrugem. Nu ştiu de ce vrem să distrugem, de ce deranjează că sunt antrenor la naţională, de ce deranjează că în toate meciurile oficiale am o singură înfrângere şi aia în Suedia, nu ştiu de ce deranjează că eu sunt antrenor.

E clar că nu pot să mulţumesc pe toată lumea, că vor fi discuţii că trebuie să joace unul sau altul, înţeleg toate opiniile, părerile, unele cu argumente, unele fără, înţeleg, dar sunt unii jucători la naţională foarte afectaţi că se scrie despre ei. Şi e păcat să îi pierdem pentru lucruri care nu îi au rostul"
, a declarat Cosmin Contra în conferinţa de presă ţinută imediat după meci.

Reprezentativa României a învins, luni, în deplasare, selecţionata Maltei, scor 4-0 (3-0), în Grupa F de calificare la Euro-2020. Golurile au fost marcate de Puşcaş (7, 29), Chipciu (34) şi Man (90+1).

Afla mai multe despre: cosmin contranationalareactii 

viewscnt
Articole similare