Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra l-a surprins şi pe Rădoi. Cum a comentat selecţionerul de la U21 lipsa lui Ionuţ Radu de la naţionala mare

VIDEO | Contra l-a surprins şi pe Rădoi. Cum a comentat selecţionerul de la U21 lipsa lui Ionuţ Radu de la naţionala mare

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Radu a fost căpitanul echipei naţionale de tineret a României la Campionatul European din vara acestui an, unde tricolorii mici au ajuns până în semifinale, însă acum portarul nu mai este eligibil şi pentru noua campania de calificare.

Dacă la tineret nu mai poate fi convocat, Ionuţ Radu n-a prins lotul nici la naţionala mare. Decizia lui Cosmin Contra l-a surprins şi pe Mirel Rădoi.

"Nu mă aşteptam, dar e clar că în momentul de faţă Cosmin decide cine trebuie convocat şi cine nu, e clar că el are şi argumentele pro şi contra şi probabil că a ajuns la soluţia asta prin raţionamentele lui. Nu ştiu dacă merge neapărat pe experienţă, probabil că au fost foarte apreciate evoluţiile lui Silviu Lung şi ale celorlalţi portari decât cele ale lui Radu" , a declarat Rădoi.

Selecţionerul naţionalei de tineret a vorbit şi despre meciurile pe care tricolorii mici urmează să le dispute, cu Finlanda şi cu Irlanda de Nord: "Eu şi staff-ul suntem pregătiţi, sperăm să fie şi jucătorii până la ora primului meci. Din punctul nostru de vedere este o echipă foarte imprevizibilă cea a Finlandei, cu un joc destul de echilibrat între faza de atac şi faza de apărare.

În momentul ăsta, ne concentrăm doar pe meciul cu Finalnda pentru că orice pas greşit e clar că mergând cu un moral scăzut în Irlanda de Nord, întâlnim alte condiţii acolo, un teren scurt şi îngust, care practic îi ajută foarte mult pe irlandezi.

Este o echipă destul de dificilă şi nu aş vrea să cădem în capcana, în momentul de faţă, după cele două victorii, că suntem cea mai bună echipă. Să nu uităm totuşi că aceste partide chiar dacă le-am câştigat cu 3-0, au fost 0-0 la pauză. Din punctul meu de vedere, nu este o contracandidată la calificare, dar este echipa care poate încurca pe oricine, Finlanda. Iar eu cred în continuare că România, Ucraina şi Danemarca se vor bate pentru primele două poziţii. Rezultatul trebuie să vină ca o consecinţă a unui joc bun, plăcut".

Afla mai multe despre: radoiromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare