Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit, în direct la TV: "Ştiţi lucrul ăsta? Eu nu am văzut să se vorbească despre asta!"

VIDEO | Contra nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit, în direct la TV: "Ştiţi lucrul ăsta? Eu nu am văzut să se vorbească despre asta!"
Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra, se declară dezamăgit de faptul că nu i se observă şi lucrurile bune făcute la prima reprezentativă, de-a lungul mandatului său.

"La noi, meciul cu Spania s-a terminat la pauză. Critică, analiză, tot ce vrei, s-a terminat în prima repriză. Eu nu am văzut să se vorbească de a doua repriză, nu am văzut să se vorbească de ultimele 20 de minute. Nu am văzut să se vorbească, să se analizeze că echipa Românieia împins echipa Spaniei în jumătatea adversă şi i-a ţinut în ultimele 10 minute că trăgeau de timp. După foarte mult timp, echipa Spaniei nu a putut să iasă din jumătatea ei.

În meciul cu Malta s-a vorbit doar de a doua repriză. Dar s-au analizat primele 25 de minute? Dacă în primele 25 de minute au fost şase ocazii clare, plus un gol care nu trebuia să fie anulat, crezi că s-a jucat bine?

În meciul tur am fost inspiraţi pe faza de atac şi am dat goluri la toate fazele pe care le-am creat şi am marcat patru goluri, în meciul retur nu am mai avut aceeaşi inspiraţie.

 Nu putem să vorbim întotdeauna de lucrurile negative. Eu înţeleg anumite lucruri, că jocul echipei nu a avut consistenţa care se aştepta, şi mie mi-ar plăcea enorm să avem consistenţa de meciul amical cu Turcia. A fost un meci etalon pentru mine la echipa naţională", a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

"Orice antrenor va fi criticat la naţională"

Cu toate acestea, selecţionerul nu crede că mass-media şi fanii au ceva personal cu el.

"Nu cred, pentru că orice antrenor la naţională va fi criticat, indiferent de deciziile pe care le ia. Şi voi fi criticat în continuare, înţeleg lucrul ăsta. Din 14 meciuri oficiale, ştiţi câte am pierdut eu? Două. Şi ştiţi câte goluri am marcat?

Asta înseamnă că echipa naţională, pe parcursul mandatului meu, este o echipă care nu a marcat şi nu a jucat să câştige meciuri!?

Eu nu mă văd defensiv. Eu trebuie să îmi apăr jucătorii, pentru că am de ce să îi apăr. De când sunt la echipa naţională nu am să le reproşez nimic din punct de vedere al atitudinii", a adăugat Contra.

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare