Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu distruge un personaj important din peisajul Ligii 1: ”O glumă a fotbalului”

VIDEO | Cornel Dinu distruge un personaj important din peisajul Ligii 1: ”O glumă a fotbalului”

Superliga

Comentarii

La Minutul 91 cu Dan Udrea, Cornel Dinu a vorbit şi despre problemele de arbitraj de la partida Astra Giurgiu - CFR Cluj.

Sebastian Colţescu a fost unul dintre actorii principali ai partidei Astra Giurgiu - CFR Cluj. Centralul l-a eliminat pe Dan Petrescu, apoi i-a trimis mai devreme la cabine şi pe Mario Camora şi Cosmin Vâtcă.

Eliminarea lui Camora a fost analizată la Minutul 91 de experţii Cristi Balaj, Basarab Panduru şi Cornel Dinu. Ultimul l-a atacat în termeni duri pe centralul partidei Astra - CFR Cluj 3-2: ”Domnul Colţescu, care e o glumă a fotbalului, a arbitrajului, dacă avea puţină prezenţă de spirit nu dădea nimic. Se întorcea şi îşi vedea de treabă. A aruncat şi el cu apă pe jos” a declarat expertul Telekom Sport. 

Colţescu, meci cu multe probleme la Giurgiu

La Giurgiu, spiritele s-au încins de la faza penaltiului prin care Radunovici a egalat la 1 pentru Astra în minutul 38. Costache (CFR) a căzut pe teren în apropierea careului Astrei după un duel cu un adversar. Colţescu a lăsat jocul să continue, dar l-a oprit după câteva secunde pentru că jucătorul clujenilor a rămas întins pe gazon. La mingea de arbitru cu care s-a reluat meciul, doar Tamaş (Astra) a fost în preajma balonului. El a trimis lung spre Bejan, care a fost jenat de Cestor. Colţescu a considerat fault în careu şi a dictat lovitură de la 11 metri.

Dan Petrescu a protestat după cartonaşul galben primit de Pereira, în minutul 42. Se pare că tehnicianul l-a înjurat pe Colţescu, iar acesta i-a arătat cartonaşul roşu.

Camora a trântit în mod ostentativ o sticlă de apă în momentul în care Colţescu i-a arătat cartonaşul galben antrenorului secund al clujenilor Valeriu Bordeanu, în minutul 58. Pentru acest gest, centralul i-a arătat fundaşului al doilea galben şi l-a eliminat.

În minutul 62, Vâtcă a prins o minge centrată de Tamaş, apoi i-a dat o palmă lui Radunovici. Colţescu l-a eliminat direct pe portarul clujenilor, care a fost înlocuit de Adrian Rus. Atacantul Lacina Traore, aflat la primul meci pentru CFR Cluj, de la revenire, a părăsit terenul.

Afla mai multe despre: cornel dinusebastian colţescu 

viewscnt
Articole similare