Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, în mare formă după Dinamo - FCSB! Le-a acordat note fotbaliştilor. Vedetele care au ieşit "şifonate": "I-aş da trei. Dă-i patru, că prinde dirigenţia"

VIDEO | Cornel Dinu, în mare formă după Dinamo - FCSB! Le-a acordat note fotbaliştilor. Vedetele care au ieşit "şifonate": "I-aş da trei. Dă-i patru, că prinde dirigenţia"

Liga 1

Comentarii

Cornel Dinu le-a acordat note titularilor din derby-ul Dinamo - FCSB, iar, aşa cum era de aşteptat, cei mai "şifonaţi" au ieşit vicecampionii. Florinel Coman, Iulian Cristea şi Olimpiu Moruţan au fost consideraţi cei mai slabi fotbalişti din teren.

Cele mai savuroase replici ale lui Cornel Dinu după Dinamo FCSB 2-1

"Dincolo (n.r. la FCSB) sunt şi corigenţi. Grigore, şapte, e în creştere ca randament, să-l încurajez. Lui Sin îi dau şase, datorită loviturii libere. Ţin minte că a mai avut două momente când a mai executat bine cu piciorul stâng. Moruţan are mari probleme cu alergarea de la natură. E de câteva sute de milioane după calcule himerice. Eu pe Ioan Filip l-aş asocia cu Cristea. Nu ar putea juca decât în Gheorghe Doja, în Horea, Cloşca şi Crişan, ceva pe rug, pentru că îşi perpelesc aşa adversarii. Un cinci cu indulgenţă pentru Man, pentru cele trei şarje. Coman... Un jucător care promite şi e dezastru... I-aş da trei. Dă-i patru, că prinde dirigenţia", a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

VIDEO | Dinamo - FCSB 2-1 (Sin 37, Lazăr 62 / Tănase 45+9)

Dinamo - FCSB s-a încheiat cu victoria "câinilor". Pentru gazde au marcat Andrei Sin şi Valentin Lazăr, în timp ce pentru FCSB a punctat Florin Tănase, din penalty.

Dinamo s-a impus în ultimul derby al acestui sezon, un derby cu mulţi nervi, atât pe teren, cât şi în tribune. Meciul a început cu FCSB în atac. Coman a scăpat singur cu Piscitelli, dar a şutat deplorabil. Câinii au deschis scorul prin Andrei Sin. Fundaşul nu mai jucase din luna august a anului trecut, dar lipsa minutelor nu l-a împiedicat să înscrie superb din lovitură liberă. Iulian Cristea le-a uşurat munca alb-roşilor. L-a făcut knock out pe Perovic şi a fost eliminat. Totuşi, roş-albaştrii au restabilit egalitatea în al nouălea minut de prelungiri. Planic a obţinut o lovitură de la 11 metri, executată impecabil de Tănase.

În al doilea act, pe teren a existat doar Dinamo. Lazăr s-a întors cu gol şi a înscris din nou contra lui FCSB, la fel cum o făcuse şi în 2016, la ultimul său derby. Sorescu a fost şi el foarte aproape să înscrie, dar Bălgrădean şi Soiledis s-au opus, iar Dinamo - FCSB s-a încheiat 2-1.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe