Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu l-a făcut din nou praf pe Bogdan Vintilă: "Când ai prea multe formule, uiţi ce înseamna apa. Are privirea fixă, n-are nicio legătură cu fenomenul!"

VIDEO | Cornel Dinu l-a făcut din nou praf pe Bogdan Vintilă: "Când ai prea multe formule, uiţi ce înseamna apa. Are privirea fixă, n-are nicio legătură cu fenomenul!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) l-a criticat din nou pe Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul FCSB. Expertul Telekom Sport a vorbit, în direct la emisiunea Minutul 91, luni seara, despre derby-ul Dinamo - FCSB 2-1 şi a spus despre tehnicianul instalat de Gigi Becali (61 de ani) că nu are nicio legătură cu fotbalul, în contextul declaraţiilor făcute de acesta înainte şi după partida de pe Arena Naţională.

"Mister" Dinu a fost extrem de dur cu Vintilă, despre care a spus că are "privirea fixă de sfânt rătăcit în pronaos de biserică".

"Eu când îl văd, săracul, cum vorbeşte şi cu privirea fixă de sfânt rătăcit în pronaos de biserică... (n.r. - Balaj: "De cine ziceţi?") De Vintilă, dragă. Nu vezi că are privirea fixă? Nu vreau să fac speculaţii mai multe, să îi dea Dumnezeu sănătate, dar nu are nicio legătură cu acest fenomen. Convingerea mea e că are o imaginaţie mai bogată decât realitatea, Vintilă. El a mai zis de câteva ori în ultimele luni, domne am eu o formulă de joc şi am altă formulă de joc şi când ai prea multe formule uiţi ce înseamnă apa", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.



Dinamo a învins FCSB, duminică, scor 2-1, în episodul al 176-lea din Derby de România. "Câinii" au marcat prin Andrei Sin şi Vali Lazăr, în timp ce echipa lui Bogdan Vintilă a înscris prin Florin Tănase, din penalty.

În urma înfrângerii, FCSB a ratat o nouă şansă de a se apropia de liderul CFR Cluj, care făcuse egal cu Viitorul, 0-0 în Gruia. Astfel, în clasament, CFR e în continuare lider cu 49 de puncte, pe locul doi e acum Craiova, care are 46 de puncte, în timp ce FCSB a coborât un loc, pe trei, cu 43 de puncte.

Afla mai multe despre: cornel dinubogdan vintilafcsb 

viewscnt
Articole similare