Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, moment rar în direct la Telekom Sport. A lăudat "perlele" de la FCSB: "Mă bucur când jucătorii tineri confirmă. Deci ceva valoare au!"

VIDEO | Cornel Dinu, moment rar în direct la Telekom Sport. A lăudat "perlele" de la FCSB: "Mă bucur când jucătorii tineri confirmă. Deci ceva valoare au!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani), invitat în studioul Telekom Sport la emisiunea Minutul 91, a vorbit, printre alte subiecte, despre meciul FCSB - U Craiova 4-1. "Mister" a lăudat "perlele" de la FCSB, pe care Gigi Becali (61 de ani) speră să obţină bani mulţi, după prestaţia pe care avut-o în partida de pe Arena Naţională.

Cunoscut ca un critic şi laudă foarte greu jucători, Cornel Dinu a fost bucuros de prestaţia pe care au avut-o Dennis Man, Florinel Coman sau Răzvan Oaidă în partida FCSB - U Craiova 4-1. Oaidă a marcat o dublă, Coman a dat un assist şi a ratat alte ocazii mari, iar Man a marcat şi el în partida de pe Arena Naţională, iar Dinu i-a lăudat pe cei trei. "Procurorul" a spus că, totuşi, jucătorii lui Gigi Becali au valoare, dar are îndoieli asupra modului în care aceştia sunt antrenaţi.

"Eu mă bucur când jucătorii tineri confirmă. Deci ceva valoare au şi ar trebui să dea de gândit cum sunt antrenaţi, dacă cumva sunt bine antrenaţi, sau ce fac ei cu fotbalul", a spus Cornel Dinu, în direct la emisiunea Minutul 91 de la Telekom Sport. Luadele lui Dinu sunt un moment rar, având în vedere că "Procurorul" a fost extrem de dur cu tinerii de la FCSB atunci când a avut ocazia.

FCSB - U Craiova s-a terminat 4-1 pentru echipa antrenată de Bogdan Vintilă, după ce Răzvan Oaidă (21 de ani) a reuşit o dublă, iar Man (21 de ani) şi Florin Tănase (25 de ani) au marcat. De asemenea, Florinel Coman a dat un assist la al doilea gol marcat de Oaidă şi a mai ratat două şanse mari: una în prima repriză şi una în a doua.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbtineri 

viewscnt
Articole similare