Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Corneliu Papură, vehement după ce a fost eliminat de AEK: "Fotbalul este nedrept. Au tremurat, i-am pus sub presiune. Meritam să ne calificăm"

VIDEO | Corneliu Papură, vehement după ce a fost eliminat de AEK: "Fotbalul este nedrept. Au tremurat, i-am pus sub presiune. Meritam să ne calificăm"
Comentarii

"U" Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida din deplasare cu grecii de la AEK Atena, din returul turului trei preliminar al Europa League. Oltenii au fost eliminaţi din competiţie, după ce pierduse în tur, în Oltenia, cu 0-2.

Antrenorul principal al celor de la "U" Craiova, Corneliu Papură, consideră că echipa sa merita să se califice în play-off-ul Europea League, după dubla cu AEK Atena. La un scurt rezumat, formaţia sa ar fi trebuit să marcheze cel puţin patru goluri, însă ghinionul a stat în calea fericirii.

"Craiova merita să obţină calificarea, având în vedere situaţiile clare pe care le-am avut. Iar AEK Atena să tragă de timp pe teren propriu, o echipă cu jucători de o asemenea calitate foarte foate bună...îmi era greu să cred că se va întâmpla lucrul ăsta. Dar s-a întâmplat. Au tremurat pentru că i-am pus sub presiune. Meritam să înscriem minimum patru goluri. De când am început sezonul, nu am domint atât de clar nici o echipă. Ne-am creat ocazii imense şi foarte greu de ratat. Am meritat şi un 11 metri. Mi se pare un rezultate nedrept pentru jocul pe care l-am prestat şi pentru efortul depus de aceşti jucători. Sunt mândru de jucătorii mei. Fotbalul este nedrept", a pus Papură.

Corneliu Papură pune eliminarea şi pe seama partidei din tur, când, la fel ca aseară, consideră că lipsa concentrării la finalizare a fost decisivă. În prima manşă, disputată la Craiova, AEK Atena s-a impus cu 2-0. Şi atunci, grecii au fost mai pragmatici, fructificând şansele create.

"Calificarea s-a pierdut pentru că nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut. Acelaşi lucru l-am făcut şi la Craiova. În primul meci, ne-am temut prea mult de o echipă care nu ne-a fost superioară. Atâta tot. Adversarul, la a doua situaţie a marcat. Pe când noi n-am reuşit acest lucru", a declarat Papură.

În plus, tehnicianul oltenilor nu a putut muta, în returul de la Atena, aşa cum şi-ar fi dorit. Problemele neaşteptate din timpul jocului nu i-a permisă să-l introducă pe teren şi pe Alexandru Ioniţă. Mijlocaşul ofensiv ar fi putut destabiliza defensiva elenă şi să creeze mai multe ocazii de gol pentru colegii săi.
"Aş fi vrut să îl introduc pe Ioniţă, dar a acuzat dureri Ivanov. Uneori sunt împins, de ceea ce se întâmplă în joc, să iau decizii pe care nu mi le doresc", a spus Papură.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare