Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Coşmar pentru românii de la St Mirren! Înfrângere în faţa lui Rangers într-un meci special. Arbitrul a ieşit în evidenţă

VIDEO | Coşmar pentru românii de la St Mirren! Înfrângere în faţa lui Rangers într-un meci special. Arbitrul a ieşit în evidenţă

Stranieri

Comentarii

Rangers a învins-o pe St Mirren cu 4-0, în etapa a 24-a a campionatului scoţian după un meci în care gazdele au primit patru penaltyuri. La oaspeţi au jucat şi foştii dinamovişti, Mihai Popescu şi Laurenţiu Corbu.

Popescu a fost titular şi a jucat pe toată durata întâlnirii, în timp ce Corbu a intrat în minutul 77 când scorul era deja 3-0 pentru echipa protestanţilor din Glasgow. Arbitrul a ţinut să fie eroul principal al partidei jucate pe Ibrox Park. Nimeni altul decât Andrew Dallas, fiul fostului mare arbitru scoţian Hugh Dallas. Acesta a dictat patru lovituri de la 11 m pentru gazde, trei transformate şi una ratată. Tavernier a bătut trei dintre ele, iar Jermain Defoe pe ultima. S-a terminat 4-0 pentru Rangers care este în continuare la trei puncte în spatele liderului Celtic.

Cazurile din fotbalul mare în care o echipă primeşte patru penaltyuri în acelaşi meci sunt foarte rare. Un caz similar a fost în urmă cu 30 de ani într-o partidă jucată între Crystal Palace şi Brighton, în liga secundă engleză. Atunci arbitrul a arătat punctul cu var chiar de cinci ori, în patru rânduri în favoarea gazdelor de atunci. 

Afla mai multe despre: rangersst mirrenpopescucorbuscoţia 

viewscnt
Articole similare